fbpx

Δεν τα κατάφεραν Τσιπλοστεφανάκη και Μερεμπασβίλι στο Kick’s Night

Δεν τα κατάφεραν Τσιπλοστεφανάκη και Μερεμπασβίλι στο Kick’s Night

Διπλή παρουσία είχαμε χθες στη διοργάνωση Kick’s Night στο Agde της Γαλλίας, με τη Μαρία Τσιπλοστεφανάκη να αγωνίζεται στον ημιτελικό της τετράδας της διοργάνωσης με την Γαλλίδα πρωταθλήτρια Eva Guillot και τον Μάχο Μερεμπασβίλι να διεκδικεί τον βαρύτιμο Διηπειρωτικό τίτλο της ISKA με αντίπαλο τον Γάλλο Constant Padabadi. Και οι δύο αθλητές σε αγώνες με όρους K1.

Ξεκινώντας από τον αγώνα της Μαρίας η οποία έχασε το παιχνίδι στα σημεία να πούμε ότι το αποτέλεσμα θα μπορούσε να είναι διαφορετικό μιας και υπάρχουν αμφιβολίες από τον προπονητή της Γιώργο Κουμιώτη ως προς αυτό. Η Μαρία έπαιξε στα ίσια την Γαλλίδα κάνοντας μια πολύ καλή εμφάνιση, δυστυχώς χωρίς το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Στον δεύτερο αγώνα με ελληνική παρουσία στη διοργάνωση, ο Μάχο που διεκδίκησε ένα πολύ σημαντικό τίτλο της ISKA, έχασε με διακοπή από τον διαιτητή. Είχαν προηγηθεί 3 δυνατά χτυπήματα μέσα σε έναν γύρο στη βουβωνική χώρα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί. Ο Μάχο δε παράτησε το παιχνίδι ούτε στιγμή αλλά η ζημιά είχε γίνει. Όντας ήδη τραυματίας δέχτηκε ένα χτύπημα στο στήθος που ανάγκασε το διαιτητή να διακόψει το παιχνίδι υπέρ του Γάλλου Padabadi.

Αν μη τι άλλο οι δύο αθλητές τα έδωσαν όλα κάνοντας τεράστια προσπάθεια για τη νίκη, δείχνοντας σημάδια ότι το μέλλον είναι μπροστά και τους ανήκει.

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κικ Μπόξινγκ