fbpx

Αναχώρησαν για το Agde της Γαλλίας Κουμιώτης και Τσιπλοστεφανάκη

Αναχώρησαν για το Agde της Γαλλίας Κουμιώτης και Τσιπλοστεφανάκη

Αναχώρησαν πριν λίγες ώρες από τον κρατικό αερολιμένα Ηρακλείου “Ν. Καζαντζάκης” για το Agde της Γαλλίας ο Γιώργος Κουμιώτης και η Μαρία Τσιπλοστεφανάκη.

Η αθλήτρια του Fight Arena gym θα συμμετάσχει αυτό το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου στην τετράδα της διοργάνωσης Kick’s Night στα -57kg με όρους K1, αντιμετωπίζοντας στον ημιτελικό την πασίγνωστη Γαλλίδα πρωταθλήτρια και κάτοχο της ζώνης ISKA, Eva Guillot.

Η Ελληνίδα αθλήτρια που διψάει για τη νίκη και την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο τουρνουά έχει προετοιμαστεί κατάλληλα δουλεύοντας ακατάπαυστα τους τελευταίους 2,5 μήνες με εντατικές και σκληρές προπονήσεις.

Η Μαρία είναι σε εξαιρετική κατάσταση τεχνικά, ψυχολογικά και σε φυσική κατάσταση. Είναι πιο καλά από ποτέ. Είμαι σίγουρος ότι θα κάνει αυτό που δουλέψαμε τόσο καιρό και το αποτέλεσμα που θέλουμε θα έρθει” δήλωσε ο προπονητής της Γιώργος Κουμιώτης.

Μια πολύ μεγάλη πρόκληση για την Τσιπλοστεφανάκη που με αργά και σταθερά βήματα εξελίσσεται σε μία από τις καλύτερες Ελληνίδες αθλήτριες στην κατηγορία της.

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κικ Μπόξινγκ