fbpx

Κυνήγησε τον Παγκόσμιο τίτλο της ISKA μέχρι το τέλος ο Κωτσόπουλος

Κυνήγησε τον Παγκόσμιο τίτλο της ISKA μέχρι το τέλος ο Κωτσόπουλος

Ένα πολύ δυνατό αγώνα έδωσε χθες ο Οδυσσέας Κωτσόπουλος διεκδικώντας τον Superlightweight Cadet Παγκόσμιο τίτλο της ISKA στη διοργάνωση Valhalla 5 στο Μπάρνλεϊ της Αγγλίας.

Αγωνιζόμενος στο υψηλότερο επίπεδο, μία κατηγορία πάνω από τη δική του και σε ένα στυλ διαφορετικό από το K1 που μας έχει συνηθίσει, έπαιξε στα ίσια τον Βρετανό Aaron Kinsley χάνοντας δυστυχώς το παιχνίδι στα σημεία, δίκαια όπως μας δήλωσε και ο προπονητής του Δημήτρης Μακρίδης.

Είχαμε το κέντρο, προσπαθήσαμε για το νοκ άουτ” συμπλήρωσε.

Άσχετα από το αποτέλεσμα ο νεαρός Οδυσσέας αποκόμισε μια τεράστια εμπειρία για τη συνέχεια της αθλητικής του πορείας και το μόνο σίγουρο είναι ότι αν συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό θα του παρουσιαστούν αρκετές ευκαιρίες για τίτλους όπως η χθεσινή.

Αξίζει και πρέπει να σημειώσουμε ότι πίσω από αυτό το ματσάρισμα και την ευκαιρία για Παγκόσμιο τίτλο της ISKA κρύβεται ο Στέλιος Πολίτης που με την πολύτιμη βοήθειά του χτίζει σκαλοπάτια για τους Έλληνες αθλητές στις μεγαλύτερες διοργανώσεις του εξωτερικού.

Πατήστε Like και ακολουθείστε τη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook για να ενημερώνεστε έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κικ Μπόξινγκ