fbpx

Άτυχος στο Enfusion 127 στην Ολλανδία o Άρης Άντονι

Άτυχος στο Enfusion 127 στην Ολλανδία o Άρης Άντονι

Στον αθλητισμό -και γενικότερα στη ζωή- τα πράγματα δε πάνε πάντα έτσι όπως τα θέλουμε. Μια στιγμή αρκεί για να σου χαλάσει κάθε σχέδιο, κάθε όνειρο και κάθε μάχη την οποία καλείσαι να αντιμετωπίσεις. Μια από αυτές τις στιγμές έζησε και ο Άρης Άντονι αγωνιζόμενος στο Enfusion 127 με αντίπαλο τον Ολλανδό Nick Regter σε superfight της βραδιάς.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς, με τον πρώτο γύρο να βρίσκει τον Άρη μέσα στο παιχνίδι και να δείχνει ότι “το ‘χει” στη συνέχεια.

Η ανάποδη γκαρντ του Ολλανδού δυσκόλεψε κάπως τον Έλληνα αθλητή ο οποίος με συνεχόμενα low kick στο πίσω πόδι του Άρη κατάφερε να του κάνει αρκετή ζημιά.

Δυστυχώς στο δεύτερο γύρο ήρθε ο τραυματισμός στο πόδι του Άρη κι εκεί κάποιος θα έλεγε ότι όλα τελείωσαν. Όχι όμως ο Άρης.

Ο “Hunter” συνέχισε ως το τέλος του αγώνα κουβαλώντας μαζί του τον τραυματισμό αυτό.

Δε τα παράτησε, δεν έκανε πίσω και προσπάθησε με ότι όπλα του είχαν απομείνει όχι μόνο να βγάλει το ματς αλλά να κυνηγήσει και τη νίκη. Και κατά κάποιο τρόπο την πήρε.

Και λέμε ότι την πήρε γιατί λίγοι μπορούν να καταλάβουν πόσο επώδυνο είναι το Kickboxing σε τόσο υψηλό επίπεδο. Πόσο ακόμα όταν δέχεσαι συνεχόμενα χτυπήματα στον τετρακέφαλο και το πόδι βγαίνει “εκτός” αλλά μένεις μέσα στο ρινγκ να το παλέψεις.

Αξίζει να σημειωθεί πως μέχρι και ο παρουσιαστής των αγώνων αναρωτήθηκε πως κατάφερε σε αυτή την κατάσταση να συνεχίσει να χτυπάει και να κυνηγάει το ματς μέχρι το τελευταίο καμπανάκι.

Ο Άντονι κατάφερε να τελειώσει τον αγώνα παρά τον τραυματισμό του χάνοντας το παιχνίδι στα σημεία, κερδίζοντας όμως τον σεβασμό και το ζεστό χειροκρότημα από τους θεατές για την συνολική του προσπάθεια στη δεύτερη εμφάνισή του στο ρινγκ του Enfusion.

Πατήστε Like και ακολουθείστε τη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook για να ενημερώνεστε έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κικ Μπόξινγκ