fbpx

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Shinkyokushinkai Εφήβων-Νεανίδων, U18 & Ανδρών-Γυναικών

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Shinkyokushinkai Εφήβων-Νεανίδων, U18 & Ανδρών-Γυναικών

Με ελληνική εκπροσώπηση το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων, U18 & Ανδρών-Γυναικών,το οποίο διοργανώνεται από την Ευρωπαϊκή Οργάνωση Shinkyokushinkai/Kyokushinkai (EKO) το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 26- 27 Οκτωβρίου 2024 στο Βρότσλαβ της Πολωνίας.

Η ολιγομελής ελληνική αποστολή αποτελείται από δύο αθλητές, μέλη της εθνικής ομάδας του Shinkyokushinkai-body contact,έναν προπονητή και δύο διαιτητές.

Με τα ελληνικά χρώματα θα αγωνιστούν οι αθλητές:

Πατενιώτης Χρήστος στην κατηγορία U16, 55-60 κιλά

Στεφανάκης Χριστόφορος στην κατηγορία U16, 60-65 κιλά και οι δυο αθλητές του “Α.Σ.Τιτάνες” Ρόδου με προπονητή τον Sensei Μάνο Σείτη, εθνικό προπονητή του Shinkyokushinkai και μέλος της τεχνικής Επιτροπής του κλάδου άθλησης Body Contact. 

Την ελληνική αποστολή θα πλαισιώσουν ο Αρχηγός Εκπρόσωπος του Ελληνικού Shinkyokushinkai και Πρόεδρος του κλάδου άθλησης Γιώργος Κοσμίδης διεθνής διαιτητής Α’ κατηγορίας Kata & Kumite και η εθνική διαιτητής Sensei Ειρήνη Σκαπή, οι οποίοι θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους αγώνες.

Ο Έλληνας εκπρόσωπος θα παρευρεθεί και στην Γενική Συνέλευση των εκπροσώπων των ευρωπαϊκών χωρών μελών της Ευρωπαϊκής Οργάνωσης ΕΚΟ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Καράτε