fbpx

Ο Κωνσταντίνος Μαστρογιάννης στο Super 8 Karate Cup

Ο Κωνσταντίνος Μαστρογιάννης στο Super 8 Karate Cup

Ο Κωνσταντίνος Μαστρογιάννης αγωνίζεται σήμερα στο Super 8 Karate Cup, μια πολύ μεγάλη διοργάνωση που γίνεται από το 1996. Μια διοργάνωση που οι 8 καλύτεροι από κάθε κατηγορία αγωνίζονται για τη δόξα και για σπουδαία χρηματικά έπαθλα.

Για να μπορέσει να καταλάβει κανείς τη σπουδαιότητα της διοργάνωσης αρκεί να “πάει” πίσω και να δει τους μεγάλους νικητές. Οι πιο παλιοί θα αναγνωρίσουν ονόματα- θρύλων του Καράτε. Pinna, Levefre, ο δικός μας Γιώργος Τζάνος (δις νικητής, 2009 και 2013), ενώ και οι πιο νέοι θα αναγνωρίσουν τους Kvesic και Gabrolovic, οι οποίοι αγωνίζονται και φέτος.

Ανάμεσα στους 2 τελευταίους και στα βήματα πρωτοπόρων του Καράτε και ο αθλητής της Δόξας Γαλατσίου και του Δημήτρη Τριανταφύλλη, ο νο3 αυτή τη στιγμή στον κόσμο, ο Κωνσταντίνος Μαστρογιάννης, ο οποίος ταξίδεψε στο Ζάγκρεμπ να κλέψει λίγη ακόμα δόξα.

Σήμερα στις 19:00 η μεγάλη ώρα του Κωνσταντίνου, ο οποίος κληρώθηκε στο 2ο γκρουπ, με αντιπάλους τους Kvesic, Martina και Tesanovic. Από εκεί ο πρώτος του κάθε γκρουπ πάει στον τελικό, κυνηγώντας δόξα και το διόλου ευκαταφρόνητο χρηματικό έπαθλο των 3.000 ευρώ (1.500 ο δεύτερος και 500 ο τρίτος).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Καράτε