fbpx

Karate 1 A Series: Πολύ καλές εμφανίσεις από την ελληνική αποστολή

Karate 1 A Series: Πολύ καλές εμφανίσεις από την ελληνική αποστολή

Το πρώτο σημαντικό διεθνές τουρνουά της νέας αγωνιστικής χρονιάς, το Karate 1 Series A, φιλοξενείται αυτό το τριήμερο στο Σάλτσμπουργκ, ένα μεγάλο τεστ για όλους για τους επερχόμενους αγώνες που έρχονται. Μεσογειακοί, Πανευρωπαϊκοί και Παγκόσμιο είναι καθ οδόν και όλοι οι καρατέκα θέλουν να βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Με συμμετοχή περισσοτέρων από 1.200 αθλητών και αθλητριών ανοίγει και αυτή η αγωνιστική χρονιά. Το παρόν δίνουν και 13 εκπρόσωποι της χώρας μας προσπαθώντας να βρουν τα “πατήματά” τους για τη δύσκολη χρονιά που έρχεται. Στο πλευρό τους βρίσκονται ο Θόδωρος Κουρούπης και ο Στέφανος Ξένος.

Τα αποτελέσματα της πρώτης και δεύτερης ημέρας ( με τις Δελημιχάλη και Λιάσκου να αγωνίζονται σήμερα Κυριακή)

Kata

Η Σοφία Τσαγκέρα (Πανημαθιακός) ηττήθηκε από την Robberth Anne Lovelly (38.10-37.70)

Στο kumite γυναικών και συγκεκριμένα στα +68 κιλά είχαμε τριπλή εκπροσώπηση. Η Χρυσούλα- Βάγια Φραγκούλη (Άθλος Περιστερίου) ξεκίνησε νικηφόρα επί της Alessia Neri Coppola, ενώ στη συνέχεια ηττήθηκε με 8-0 από την Sunta Khalimova

Η Κέλλυ Κυδωνάκη (ΑΣ Οδυσσέας), στην επανεμφάνιση της μετά από αρκετό καιρό, νίκησε με 2-0 την Tasa Muzik, ενώ με το ίδιο σκορ επιβλήθηκε και της Sayaka Upegui Osorio. Το 5-5 με την Χιλιανή Javiera Lavin Gonzalez της στέρησε την ευκαιρία να διεκδικήσει κάποιο από τα “μεγάλα” μετάλλια.

Η Μαρία- Γεωργία Αναστασίου (ΑΣ Σότοκαν Σαλαμίνας) ηττήθηκε από την Titta Keinanen με σκορ 6-3 μένοντας με τη σειρά της εκτός συνέχειας.

Τριπλή εκπροσώπηση είχαμε και στα Kata Ανδρών, με τους Μαρκεσίνη, Κουρσάρη και Γιαννούκο, οι οποίοι θα αγωνιστούν και στο ομαδικό.

Ο Λάμπρος Μαρκεσίνης (ΤΚΑ Karate Club) αποκλείστηκε από τον Furkan Kaynar (37.10 – 38.40), ο Δημήτριος- Χρήστος Κουρσάρης (ΑΣ Καράτε Αγίου Ματθαίου Κέρκυρας) από τον Felix Wagner (34.60 – 37.20), όπως και ο Νίκος Γιαννούκος (ΤΚΑ Karate Club) από τον Balint Beke (36.60 – 38.40).

Στα +84 κιλά του kumite ανδρών αγωνίστηκε ο Αθανάσιος Κουκουριτάκης (Kanellis) με τον Nikolai Sekot, εμπόδιο του οποίου δεν μπόρεσε να ξεπεράσει μένοντας εκτός συνέχειας τουρνουά (0-1).

Για την κατηγορία των -50 κιλών η Μαρκέλα Μάλλια (Kanellis) δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Redona Gashi (ήττα με 6-0).

Για τα -55 κιλά αγωνίστηκαν η Λυδία Ξένου (ΑΣ Οδυσσέας) και η Νάσια Ανδριανοπούλου (Δόξα Γαλατσίου). Η Λυδία Ξένου νίκησε με 6-0 την Marwa Nassiri και στη συνέχεια έχασε από την Liliia Yushyna με 6-3.

Η Νάσια Ανδριανοπούλου δεν τα κατάφερε απέναντι στην Amy Connell καθώς το 1-1 την άφησε εκτός συνέχειας.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Καράτε