fbpx

Αγώνας στο Karate Combat 49 για τον Μοχάμεντ Κιρ Αχμέτ

Αγώνας στο Karate Combat 49 για τον Μοχάμεντ Κιρ Αχμέτ

Ένας δυνατός αγώνας στην δημοφιλή διοργάνωση Karate Combat έκλεισε για τον Μοχάμεντ Κιρ Αχμέτ. Πιο συγκεκριμένα, θα ταξιδέψει στη Σιγκαπούρη για λογαριασμό του Karate Combat 49 την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου. Εκεί θα αγωνιστεί με τον πρωταθλητή του BKFC στην Welterweight κατηγορία από τη Βόρεια Μακεδονία, Gorjan Slaveski.

Στα της μάχης, ο αγώνας θα είναι με τους κανονισμούς του Karate Combat, με κάποιες πρόσφατες αλλαγές να επιτρέπουν και τους αγκώνες. Επιτρέπονται τα low kicks και τα calf kicks, τα γόνατα σε σώμα και κεφάλι, οι σκούπες και οι ρίψεις τζούντο, ενώ στο έδαφος δεν επιτρέπονται τα submissions. Επίσης όσο υπάρχει δράση στο έδαφος με χτυπήματα και όχι αδράνεια, ο αγώνας συνεχίζεται κανονικά. Στις ρίψεις δεν επιτρέπεται να πιάνουν τα πόδια με δύο χέρια οπότε δεν επιτρέπονται double leg και single leg takedowns. Και όλα αυτά με κοφτό γάντι τύπου MMA.

Η διάρκεια του αγώνα θα είναι 3 γύροι των 3 λεπτών ενώ σε περίπτωση ισοπαλίας υπάρχει extra round. Αγώνας στην Welterweight κατηγορία (75kg) που θα πραγματοποιηθεί στο 5* αστέρων ξενοδοχείο Marina Bay Sands Singapore.

Το event θα είναι το μεγαλύτερο που έχει διοργανώσει το Karate Combat, με πολλούς από τους αθλητές που θα συμμετάσχουν να έχουν περάσει από UFC, Bellator, ONE Championship, KSW, BRAVE CF, BKFC κτλ. Όπως και ο αντίπαλος του Κιρχ Αχμέτ, που όπως προαναφέραμε είναι πρωταθλητής στο BKFC.

Το event θα πραγματοποιηθεί παράλληλα με το TOKEN2049, ένα μεγάλο συνέδριο που επικεντρώνεται στις τεχνολογίες blockchain, τα κρυπτονομίσματα και τα ψηφιακά assets. Πρόκειται για ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα στο χώρο της κρυπτοοικονομίας, όπου συγκεντρώνονται επαγγελματίες, επενδυτές, startups και εταιρείες για να συζητήσουν τις τελευταίες εξελίξεις, τάσεις και καινοτομίες στον κλάδο. Το συνέδριο συνήθως διοργανώνεται σε πόλεις όπως η Σιγκαπούρη και το Dubai, και φιλοξενεί ομιλίες από διακεκριμένους ομιλητές, εργαστήρια, δικτύωση και άλλες εκδηλώσεις. Το TOKEN2049 προσελκύει άτομα από όλο τον κόσμο που ενδιαφέρονται για τον αντίκτυπο της τεχνολογίας blockchain και τις εφαρμογές της σε διάφορους τομείς, όπως τα χρηματοοικονομικά, η τεχνολογία, η τέχνη, και άλλα.

Ο Κιρ Αχμέτ θα ταξιδέψει στη Σιγκαπούρη μια εβδομάδα πριν τον αγώνα για να πάρει μέρος σε διάφορες δράσεις σχετικά με το TOKEN2049, κάτι που θα του δώσει ταυτόχρονα περισσότερο χρόνο να εγκλιματιστεί.

Ο αγώνας στο Karate Combat 49 θα είναι ο πρώτος αγώνας του Κιρ Αχμέτ με τις νέες ομάδες του, Kamikazi Fight team και Panthers Fight School Vienna. Σε επικοινωνία που είχαμε με τον αθλητή μας δήλωσε εκτός των άλλων: «Η προετοιμασία μου πάει πάρα πολύ καλά. Μπαίνουμε στην τελική ευθεία τώρα. Δεν έχω κάποιο τραυματισμό και πιστεύω ότι την ημέρα του αγώνα θα είμαι στα καλύτερά μου. Νιώθω πολύ τυχερός που έχω παίξει στο BRAVE CF 69 με 25.000 θεατές στο στάδιο, το οποίο ήταν και το μεγαλύτερο event που είχε γίνει στην Ευρώπη. Μετά από εκεί στο Cage Warriors του οποίου η προβολή του είναι στο UFC Fight Pass. Και τώρα θα παίξω στο μεγαλύτερο event που έχει κάνει ποτέ το Karate Combat. Νομίζω είμαι ο μοναδικός από την Ελλάδα που θα έχω παίξει και στις τρεις αυτές top διοργανώσεις».

YouTube video

Δείτε την αφίσα του αγώνα:

Αγώνας στο Karate Combat 49 για τον Μοχάμεντ Κιρ Αχμέτ

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Καράτε