fbpx

26o Ελληνικό Summer Camp Shinkyokushinkai 2024

26o Ελληνικό Summer Camp Shinkyokushinkai 2024

To 26o Ελληνικό Summer Camp Shinkyokushinkai 2024 (μέλος του κλάδου άθλησης Body Contact) διοργανώθηκε από το Αρχηγείο του Ελληνικού Shinkyokushinkai με συνδιοργανωτή την Περιφέρεια Θεσσαλίας στο ξενοδοχείο «Valis Resort and Spa» στην Αγριά Βόλου, υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Kickboxing.

Το μοναδικό και πρώτο Summer camp στην Ελλάδα από τα στυλ πλήρους επαφής με την μακρόχρονη πορεία των 26 ετών και με την μεγαλύτερη διάρκεια (5 ημερών).

(70) Εβδομήντα αθλητές και αθλήτριες, δάσκαλοι και εκπαιδευτές από τις χώρες της  Αγγλίας και της Σερβίας, αλλά και από τις πόλεις της Ελλάδας , της Αθήνας, του  Kιλκίς, των Χανίων Κρήτης, της Ξάνθης, του Πολυκάστρου, της Ν. Σάντας αλλά και των περιοχών της Μαγνησίας της Αγριάς Βόλου, της Τσαγκαράδας Μουρεσίου συμμετείχαν σε ένα δυνατό 5ημερο με καθημερινές προπονήσεις πρωί και απόγευμα στο πιο σκληρό στυλ επαφής, στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους αλλά και στην παραλία της Αγριάς.

Το πρόγραμμα του 5ημερου σεμιναρίου περιελάμβανε προπόνηση σε βασικές τεχνικές (kihon) και τεχνικές σε υποτιθέμενο αντίπαλο (Kata) τις πρωινές ώρες και τις απογευματινές, σε αγωνιστικές τεχνικές και ελεύθερο αγώνα (Koumite).

Στο καλοκαιρινό σεμινάριο δίδαξαν οι Shihan Γιώργος Κοσμίδης (Αρχηγός εκπρόσωπος, πρόεδρος του Ελληνικού Shinkyokushinkai-WΚΟ Branch Chief) και ο Shihan Οταριο Μελικιάδης (WΚΟ Branch Chief).

Οι συμμετέχοντες για πρώτη φορά διέμειναν στο ξενοδοχείο Valis Resort and Spa και είχαν την δυνατότητα να απολαύσουν τις ομορφιές της Μαγνησίας, 10′ μακριά από την πόλη του Βόλου και να περιηγηθούν στις εγκαταστάσεις και ψυχαγωγικούς χώρους.

Από την Ένωση Ελληνικού Shinkyokushinkai συμμετείχαν τα Dojo των δασκάλων, Shihan Οτάριο Μελικιάδη, Sensei Κεσίδη Βιατσεσλάβ, Sensei Παπαδόπουλου Γρηγόριου, Sensei Παπαγιαννίδη Φιλίππου, Sensei Κρίσιλα Ιωάννη, Sensei Διγαλάκη Μιχάλη, Senpai Ηρακλή Ποζαπαλίδη και το Αρχηγείο (Honbu) του Ελληνικού Shinkyokushinkai του Shihan Γιώργου Κοσμίδη και της Sensei Βίκυς Κοσμίδου το οποίο διοργάνωσε για ακόμη μια φορά το καλοκαιρινό σεμινάριο.

Εκτός όμως των μελών του Shinkyokushinkai, στο Summer Camp  συμμετείχε και ο Shihan Σάκης Καπνάς της Οργάνωσης Hellas Kyokushinkai.

Τις  τελευταίες ημέρες πραγματοποιήθηκε σεμινάριο διαιτησίας από τον Διεθνή Διαιτητή του Shinkyokushinkai-Body Contact Shihan Κοσμίδη Γεώργιο, όπου συμμετείχαν οι εθνικοί Διαιτητές του κλάδου άθλησης Body Contact, οι  Sensei Βιατσεσλάβ Κεσίδης, Ηρακλής Ποζαπαλίδης, Φιλιπόνη Μαρία, Γιάννης Κρίσιλας και οι Senpai Μπέλλα Ανδρεανίδου, Γιώργος Φούρναρης, Γιώργος Πέππας, Δαμακούδης Ανδρέας και ο Shihan Σάκης Καπνάς

Την προτελευταία ημέρα του camp έξι (6) αθλητές-αθλητριες και ένας (1) εκπαιδευτής συμμετείχαν στις καθιερωμένες εξετάσεις προαγωγής βαθμών μαύρων ζωνών Dan και βαθμών kyu κατά τα ευρωπαϊκά και ιαπωνικά πρότυπα.

Με επιτυχία προήχθησαν στο 2o Dan ο Ανδρέας Δαμακούδης, στο 1o Dan ο Λιασκοβίτης Δημήτρης, η Πουρσανίδου Μαρία, ο Τσιλιώνης Μάριος και ο Κουπάνης Γεώργιος, στο 1th Kyu (μισή μαύρη) ο Καποδίστριας Κωσταντίνος και στο 4th Kyu (πράσινη ζώνη) ο Πατρώνης Απόστολος.

Το τελευταίο βράδυ έγινε το παραδοσιακό Sayonara Party (αποχαιρετιστήριο επίσημο δείπνο) όπου απονεμήθηκαν τα διπλώματα, οι πλακέτες και τα μετάλλια συμμετοχής, ενώ δόθηκαν και τα ιαπωνικά διπλώματα με τις χρυσοκέντητες μαύρες ζώνες στους εκπαιδευτές και δασκάλους που έδωσαν εξετάσεις στο τελευταίο Winter Camp στα Χάνια Πηλίου.

Tιμητική πλακέτα απένειμε ο Shihan Γιώργος Κοσμίδης στην Αντιπεριφερειάρχη Άννα Μαρία Παπαδημητρίου, στον Δήμαρχο Βόλου Αχιλλέα Μπέο ,στον Αντιδήμαρχο Οικονομικών Τόρη Γεώργιο, στην Γ. Γραμματέα Ελένη Γακιόπουλου και στον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Γκογκινούδη Τριαντάφυλλο, καθώς και στον Βασίλη Ηλιόπουλο της Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων για την μεγάλη προσφορά και παροχή πρώτων βοηθειών καθ’ όλη την διάρκεια του Summer Camp.

Επίσης τιμητική πλακέτα απένειμε στον Branch Chief WKO Shihan Oτάριο Μελικιάδη (πρόεδρος τεχνικής επιτροπής κλάδου άθλησης body contact), στον Αρχηγό εκπρόσωπο του Βρετανικού Shinkyokushinkai Karate Sensei John Heath (φίλο του Ελληνικού Shinkyokushinkai και των δύο Ελλήνων  Shihan) καθώς επίσης τιμητική πλακέτα απονεμήθηκε και στον Sensei Αδαμίδη Θεόδωρο ο οποίος διδάσκει σε Dojo στην Σερβία.

Ευχετήρια επιστολή απέστειλε ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Kickboxing Mιχάλης Τριανταφύλλου, ο όποιος ήταν στο εξωτερικό σε διεθνή διοργάνωση του αθλήματος. 

Στο επίσημο δείπνο παρευρέθησαν και τιμήθηκαν  οι απόστρατοι αξιωματικοί της Αεροπορίας Στρατού Καμβούνης Ευστράτιος, Ζωής Παππάς και Ζωσιμάς Νικόλαος (Αντιπρόεδρος της Ακαδημίας Shinkyokushinkai Karate-Βόλου).

Επίσης τιμήθηκαν οι Sensei Παπαδόπουλος Γρηγόρης, Φιλιπόνη Μαρία, Παπαγιαννίδης Φίλιππος, Κρίσιλας Ιωάννης, Κοσμίδου Βίκυ, Κεσίδης Βιατσεσλάβ και οι Senpai Ηλίας Καρπουζής, Ποζαπαλίδης Ηρακλής, Μπέλλα ΑνδρεανίδουΔαμακούδης Ανδρέας και ο Shihan Σάκης Καπνάς.

«Ο αρχηγός εκπρόσωπος ευχαριστεί θερμά την διεύθυνση της ξενοδοχειακής μονάδας τον κ. Μποτσιβάλη Γεώργιο, τον κ. Ευθυμίου Θεόδωρο για το άριστο σέρβις και για κάθε εξυπηρέτηση που συνετέλεσε στην  μεγάλη  επιτυχία του 26ου Summer camp.

Ευχαριστεί την Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων και τον κ. Ηλιόπουλο και όλα τα στελέχη της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων που παρευρέθηκαν  και με ανιδιοτέλεια προσέφεραν τις υπηρεσίες τους. Τον ιατρό των αγώνων (κατά την διάρκεια των εξετάσεων) Βαζάκα Δημήτριο .

Τέλος, ευχαριστεί την περιφέρεια Θεσσαλίας και ιδιαίτερα την Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας κ. Άννα Μαρία Παπαδημητρίου για την  συνδιοργάνωση της περιφέρειας Θεσσαλίας και συμμετοχή της στον θεσμό του Ελληνικού Shinkyokushinkai με την προσφορά των αναμνηστικών δώρων τα οποία δόθηκαν σε όλους τους συμμετέχοντες. Ευχαριστεί θερμά τον Δήμο Βόλου για την πολύτιμη στήριξη του.

Επίσης ευχαριστεί θερμά τον dj Χάρη Σιούλα για την ηχητική κάλυψη στο Sayonara party. 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους δασκάλους και αθλητές που συμμετείχαν, καθώς και στους γονείς των αθλητών για την στήριξη τους»

Την όλη οργάνωση και επιμέλεια του Summer Camp, ανέλαβε η Γ. Γραμματέας της Ένωσης εκπαιδευτών του Ελληνικού Shinkyokushinkai Βίκυ Κοσμίδου, με την καθοδήγηση του Αρχηγού εκπρόσωπου Γιώργου Κοσμίδη.

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Καράτε