fbpx

ΕΛΟΚ: Kατσούρας και Στεφάνου παρουσίασαν το νέο κλάδο άθλησης πλήρους επαφής

ELOK KARATE

Την Κυριακή 14/7/2024, παρουσιάστηκε στο κλειστό γυμναστήριο Βάκης Παρασκευόπουλος (11:00-14:30), ενώπιον επιτροπής της ΕΛΟΚ (Επιτροπή διαιτησίας και Τεχνική επιτροπή) η νέα τεχνοτροπία Καράτε πλήρους σωματικής επαφής. Προκειμένου να οριστικοποιηθούν οι αγωνιστικές τεχνικές και οι κανονισμοί διαιτησίας του νέου κλάδου.

Τα συστήματα του ΙΚΟ Kyokushinkai Karate και Shidokan Karate με τους εκπροσώπους τους, Στεφάνου Ιωάννη και Κατσούρα Λήο, ανέλαβαν την πρωτοβουλία παρουσίασης.

Για τον σκοπό αυτό δημιουργήθηκε το πρώτο σώμα κριτών, διαιτητών αποτελούμενο από έμπειρους κριτές και διαιτητές των συστημάτων. Εισηγητής και συντονιστής της παρουσίασης ήταν ο Στεφάνου Ιωάννης σε συνεργασία με την υπεύθυνη διαιτησίας του shidokan karate Αιστράτη Γεωργία.

Από επιλεγμένους αθλητές των δύο συστημάτων Καράτε παρουσιάστηκαν στην αγωνιστική τους μορφή ΚΑΤΑ και KUMITE σε όλες τις κατηγορίες (παίδων κορασίδων έως Ανδρών Γυναικών).

Η επιτροπή διαιτησίας με πρόεδρο τον Κραββαρίτη Άρη και μέλη τους Διεθνές διαιτητές Αναστασιάδη Δημήτριο και Αρσενιάδη Δημήτριο. Ο Πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής και μέλος του Δ. Σ. Σταυριανίδης Σταύρος με μέλος τον Κατσούρα Λήο, συντόνισαν την παρουσίαση με ερωτήσεις, επαναλήψεις και επισημάνσεις. Δημιουργώντας με ακρίβεια την σύνταξη των κανονισμών διαιτησίας και τεχνικής, με γνώμονα, την Ασφάλεια, σαφήνεια, νομιμότητα και γενικά την οργάνωση τέλεσης αγώνων.

Ευχάριστη έκπληξη ήταν η παρουσία, του φίλου του αθλήματος, Ολυμπιονίκη κωπηλασίας Σπύρου Γάτου (Αντιδήμαρχος Βόλου) που τίμησε με την παρουσία του αυτή τη δραστηριότητα.

Η οργανωτική επιτροπή των συστημάτων Shidokan Karate και ΙΚΟ Kyokushinkkai karate ευχαριστούν την Ελληνική ομοσπονδία Καράτε (ΕΛΟΚ), και τον Πρόεδρο της κο Θεόδωρο – Μαργαρίτη Σιέτη, για την πρωτοβουλία δημιουργίας νέου κλάδου Καράτε. Τις επιτροπές της ομοσπονδίας (διαιτησίας και τεχνική) για την υποδειγματική λειτουργία τους, τον πρόεδρο τεχνικής επιτροπής κο Σταυριανίδη Σταύρο, τον πρόεδρο διαιτησίας κο Κραββαρίτη Άρη, τον αντιδήμαρχο Αθλητισμού Γκογκινούδη Τριαντάφυλλο για την παραχώρηση του κλειστού γυμναστηρίου Βάκης Παρασκευόπουλος.

Την Τοπική Επιτροπή Καράτε Κεντρικής Ελλάδος, για την αποστολή αιτήματος παραχώρησης κλειστού Αθλητικού χώρου, τον γιατρό κο Καραγιάννη Δημήτριο, την Λέσχη Εθελοντών Βόλου και τον Πέτρο Γαβαλά για την υγειονομική κάλυψη της διοργάνωσης, όπως επίσης και την Ταβέρνα ΣΑΜΑΡΑΣ (Γιώργος Σαμαράς) στον Άγιο Γεώργιο για την παράθεση γεύματος στους συμμετέχοντες της παρουσίασης.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Καράτε