fbpx

Karate1 Youth League: Εξαιρετικοί και οι U14

Karate1 Youth League: Εξαιρετικοί και οι U14

Ολοκληρώθηκε χθες το Karate1 Youth League, με τους μικρούς, αυτούς της U14 να ρίχνουν την αυλαία. Η ελληνική αποστολή, για άλλη μια φορά, τα πήγε περίφημα, ενώ και το πολυπόθητο μετάλλιο σε κάποιες περιπτώσεις δεν ήρθε για λίγο.

Kumite 42 kg

Η Αποστολία Ευγενιάδου (Πανημαθιακός) πέρασε νικηφόρα από τις Mateichuk Oleksandra (7-6) και Kincl Nina (1-0), ενώ στον αγώνα που θα την έστελνε στις 8 δεν μπόρεσε να κερδίσει την Nikonova Arina (0-5). Η πορεία της Nikolova την έστειλε στα ρεπεσάζ, εκεί που αντιμετώπισε την Hansen Celine Marie Walstad αλλά η λευκή ισοπαλία δεν ευνόησε την Ελληνίδα αθλήτρια.

Kumite -47 Kg

Η Στυλιανή- Γεωργία Νικολοπούλου (Δόξα Γαλατσίου) αντιμετώπισε την Gürbüz Beyza Yağmur από την Τουρκία, εμπόδιο που δεν κατάφερε να ξεπεράσει (2-6)

Η Μαρίνα Πολυκανδριώτη (ΑΣ Οδυσσέας) δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη επί της ramsek Alja (1-2).

Kumite 52+ kg

Η Μελίνα Ευγενιάδου Μελίνα (Πανημαθιακός) ξεκίνησε εντυπωσιακά με την ευρεία νίκη επί της Kutláková Ema (10-2), αλλά στον επόμενο αγώνα ηττήθηκε οριακά από την Meissner Elisabeth (1-2).

Η Αγάπη- Αγάθη Περγαλιά (ΑΣ Οδυσσέας)νίκησε κατά σειρά τις Svobodová Eliška (5-1), De Vivo Annachiara (10-6) και Wybraniec Dana Ellen (4-2). Στις 8 αντιμετώπισε την Sevcika Vlada, αλλά το 5-5 δεν την ευνόησε κι έμεινε εκτός.

Η Αναστασία- Ειρήνη Περγαλιά (ΑΣ Οδυσσέας) δεν μπόρεσε να νικήσει την Aly Malak (7-7)

Η Βασιλική Φαγογένη (ΑΣ Καράτε) νίκησε αρχικά την Sarba Malgorzata με 4-2, αλλά δεν μπόρεσε να ζευγαρώσει τις νίκες της με την Sarba Malgorzata (0-1).

Kumite -45 kg

Ο Ανδρέας Πιλάτος (ΑΣ Οδυσσέας) επικράτησε κατά σειρά των Primozic Neo (2-1) και Hoffmann Filip (8-0), αλλά στη συνέχεια γνώρισε την ήττα από τον Rudniev Kyryl (3-3).

Ο Αδαμάντιος Μωραϊτης (ΑΣ Οδυσσέας) ξεκίνησε με 4 νίκες. Koupal Martin (4-1), Tramsek Aleks  (5-2), Muhović Davud  (5-3) και Tmava Yll (4-0) δεν μπόρεσαν να σταματήσουν τον Έλληνα αθλητή. Στους 8 ηττήθηκε από τον Ουκρανό Matsenko Ivan, αλλά είχε τη 2η ευκαιρία στα ρεπεσάζ για να διεκδικήσει το χάλκινο μετάλλιο απέναντι στον Ιταλό Cafiso Edoardo, αλλά δυστυχώς ηττήθηκε με 5-0.

Kumite 50 kg

Ο Απόστολος Δημητρόπουλος (ΑΣ Οδυσσέας) ηττήθηκε από τον Τούρκο Celik Hasan Efe με 0-5

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Καράτε