fbpx

Karate Youth League: Οι προσπάθειες των Ελλήνων Cadets

Karate Youth League: Οι προσπάθειες των Ελλήνων Cadets

Όλα τα χθεσινά αποτελέσματα από το Karate1 Youth League, το οποίο ολοκληρώνεται σήμερα. 

Kata 

Η Ελένη Ζερβού (ΑΣ Οδυσσέας) αρχικά επικράτησε της Leyla Drewes (22.50-22.30) ενώ στη συνέχεια ηττήθηκε από την Beatrice Dublino (23.10-23.40)

Kumite -61 kg 

Η Βασιλική Ρεσβάνη (Δόξα Γαλατσίου) δε μπόρεσε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Kateryna Bashtova (0-3). 

Kata 

Ο Βασίλειος Καλαντζής (Άθλος Περιστερίου) έχασε οριακά από τον Marco DeMeo (22.40-22.50)

Kumite -57 kg 

Ο Άγγελος- Θεόδωρος Καλούσης (Δόξα Γαλατσίου) ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του με αντίπαλο τον Lorenz Jenni, από τον οποίο ηττήθηκε με 7-8

Ο Βασίλειος Κουμπενάκης (ΑΣ Οδυσσέας) επικράτησε με το εντυπωσιακό 9-1 του Piotr Klos, αλλά δυστυχώς στη συνέχεια ηττήθηκε από τον Danylo Osadchuk με 0-4. 

Ο Άγγελος Μπιτσώρης (Δόξα Γαλατσίου) ξεκίνησε με νίκη (4-2) επί του Lenny Bourlard. Στη συνέχεια αγωνίστηκε με τον Πολωνό Bartosz Zgola. Κέρδισε με 4-1 και συνάντησε τον Ουκρανό Tymofii Listratov, το εμπόδιο του οποίου δεν μπόρεσε να ξεπεράσει (5-4). 

Kumite -70 kg

Ο Αρμάντο Μούκα (ΑΣ Οδυσσέας) πέρασε το εμπόδιο του Gal Bauman (0-0), του Filip Hlusko  (4-0), του Caleb Gilbert (0-0). Επόμενος στη σειρά ο Zijad Karaga ο οποίος γνώρισε και αυτός την ήττα με 5-4, νίκη που έστειλε τον Μούκα στους 8. Ο Αιγύπτιος Mouaz Mostafa νίκησε με 3-0 στέλνοντας τον Μούκα στα ρεπεσάζ. Εκεί έπεσε πάνω στον Καζάκο Sungkar Kanibek, ο οποίος επικράτησε με 4-1, απέκλεισε τον Μούκα και έφτασε μέχρι το χάλκινο τελικά. 

Ο Γρηγόρης Βλαχόπουλος (Δόξα Γαλατσίου) νίκησε στον πρώτο του αγώνα τον Daniel Haralovic με 2-0. Επόμενος αντίπαλος ο Πολωνός Wojciech Gajdus τον οποίο νίκησε με 4-2, ενώ ούτε ο Ουκρανός Yehor Zhyliuk μπόρεσε να τον σταματησει (1-1). Ο Αυστραλός Regis Ukperaj ήταν το τελευταίο εμπόδιο για την 8αδα. Εμπόδιο που ξεπεράστηκε κι αυτό εύκολα, με 2-0. Στους 8 αντιμετώπισε τον VUČINIĆ VUK, από τον οποίο ηττήθηκε με 7-3. 

Kumite 70+ kg 

Ο Χρήστος Αργυράκης Χρήστος (Δόξα Γαλατσίου) δεν μπόρεσε να περάσει το εμπόδιο του Ρουμάνου Vlad Rosescu (0-5), ενώ ο συναθλητής του Άγγελος Ζορπίδης (Δόξα Γαλατσίου) πήρε τη νίκη στον πρώτο του αγώνα με τεχνική υπέροχη επί του Efe Sağdiç (0-0), αλλά στη συνέχεια δεν μπόρεσε να κερδίσει τον Ιταλό Matteo Risito (0-3. 

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Καράτε