fbpx

Karate Youth League: Με πολύ καλή παρουσία οι juniors

Karate Youth League: Με πολύ καλή παρουσία οι juniors

Οι Juniors στο Πόρετς είχαν πάρα πολύ καλή παρουσία, αφήνοντας το στίγμα τους στο Karate 1 Youth League. Ξέχωρα από τα 2 μετάλλια, του Ηλία Ψωμά και της Αθηνάς Τσιακμάκη, και οι υπόλοιποι εκπρόσωποί μας στάθηκαν επάξια.

Στα -48 κιλά του kumite η Χριστίνα- Τριάδα Παππά κέρδισε κατά σειρά τις Genta Micol (6-0) και Gökçe Melike İrem (3-2), για να μείνει εκτός μετά την ισοπαλία με την Κύπρια Κωνσταντίνα Ευσταθίου (4-4).

Ο Αναστάσιος Πουλιάσης στα 55 κιλά του kumite δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Mitric Mihajlo, γνώρισε την ήττα με 6-1 και έμεινε εκτός συνέχειας.

Οι τέσσερις εκπρόσωποι μας στα 61 κιλά του kumite δεν τα κατάφεραν. Ο Στυλιανός Ζώης ηττήθηκε από τον Serino Salvatore (2 – 6), ο Θεόδωρος Μερκούρης από τον Safi Heidar  (0 – 0) και ο Νικόλαος Νικολόπουλος από τον Aliyev Raul (1 – 6). Ο Πέτρος Καρράς αν και ξεκίνησε πολύ εντυπωσιακά με το 12 – 0 επί του Lambot Gaspard, στη συνέχεια, σε ένα εντυπωσιακό αγώνα που πήγε σε πολύ υψηλό σκορ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Nikolov Angel  (11 – 13)

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Καράτε