fbpx

Μαστρογιάννης:  Χάλκινο στο Karate-1 Premier League 

Μαστρογιάννης:  Χάλκινο στο Karate-1 Premier League 

Ο Κωνσταντίνος Μαστρογιάννης, έχοντας ως παρακαταθήκη το χρυσό μετάλλιο στο πρόσφατο πρωτάθλημα Ευρώπης, μπήκε να διεκδικήσει το χάλκινο μετάλλιο στο Karate-1 Premier League, που ολοκληρώνεται σήμερα στην Καζαμπλάνκα. Και το κατάφερε.

Ο Ιορδανός Mohammad Aljafari δεν ήταν «αρκετός» να του το στερήσει. Ο αγώνας βέβαια δεν ήταν για χάλκινο μετάλλιο. Τέτοιοι αθλητές έπρεπε να δίνουν τη μάχη για το χρυσό. Ο Κωνσταντίνος πήρε από την αρχή το προβάδισμα και δεν το έχασε σε κανένα σημείο του αγώνα. Ξέφευγε, ο Aljafari ισοφάριζε, ξανά ξέφευγε και πάει λέγοντας. Με το σκορ να είναι 9-9 και να απομένουν μόλις 7 δευτερόλεπτα, ο Κωνσταντίνος χάνει το πλεονέκτημα κι όλα «μηδενίζουν». Παρόλα αυτά το ματς λήγει με 9-9 , ο διαιτητής δείχνει «κόκκινο» γιατί ο Κωνσταντίνος είχε 2 Waza-ari έναντι ενός του Ιορδανού (είχαν από ένα Ippon επίσης) και το μετάλλιο είναι γεγονός.  

Ένα μεγάλο μπράβο στον Κωνσταντίνο Μαστρογιάννη αλλά και στην ήρεμη φωνή που τον καθοδηγούσε, τη Μαρίζα Σουμπασάκη, σε έναν αγώνα που χαρακτηρίστηκε από τους σχολιαστές ως «ένας από τους καλύτερους αγώνες του τουρνουά» 

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Καράτε