fbpx

Karate 1- Premier League: Υψηλά στάνταρ απόδοσης από την ελληνική ομάδα- Για το χάλκινο ο Μαστρογιάννης

Karate 1- Premier League: Υψηλά στάνταρ απόδοσης από την ελληνική ομάδα- Για το χάλκινο ο Μαστρογιάννης

Το Karate 1- Premier League, το τελευταίο της αγωνιστικής χρονιάς φιλοξενείται στην Καζαμπλάνκα. Εκεί βρίσκονται η Τζωρτζίνα Ξένου, ο Γιώργος Καραλής, ο Στέφανος Ξένος, ο Κωνσταντίνος Μαστρογιάννης, η Κωνσταντίνα Πέππα και η Μαρία Στόλη, εκπροσωπώντας τη χώρα μας. Η πρώτη ημέρα βρήκε τους 4 πρώτους να αγωνίζονται (Πέππα και Στόλη ρίχνονται στη μάχη τη 2η ημέρα).

Πρώτος για τα ελληνικά χρώματα αγωνίστηκε ο Γιώργος Καραλής. Ο αθλητής του ΑΣ Οδυσσέα ξεκίνησε με ήττα από τον Jina Abdel Ali (2-6), επικράτησε του Meziane Rayyan (4-3) αλλά στον τελευταίο αγώνα του ηττήθηκε από τον Halici Mert (5-10) κι έμεινε εκτός συνέχειας.

Ο Στέφανος Ξένος πέρασε άνετα στους 8, πετυχαίνοντας το απόλυτο, νικώντας κατά σειρά τους Noori Nematollah (3-1), Haas Florian (10-7) και Sabatino Christian (6-5). Στη φάση των 8 συναντήθηκε με τον Αιγύπτιο Aboukora Amr Alaa, το εμπόδιο του οποίου δεν μπόρεσε να ξεπεράσει, γνωρίζοντας την ήττα με 4-1.

Η Τζωρτζίνα Ξένου πήρε δύο νίκες, στον πρώτο και τρίτο αγώνα της, γεγονός που της χάρισε τη 2η θέση στο pool της, κάτι που σήμαινε δυστυχώς το τέλος του τουρνουά. Νίκησε την Jay Shirley (38.3 – 36.4 εκτελώντας Anan Dai) και την Carolina Amato (39.9 – 38.8  εκτελώντας Chibana No Kushanku), ενώ ηττήθηκε από την Tung Yee Yin (38.8 – 39.1 εκτελώντας Papuren).

Ο Κωνσταντίνος Μαστρογιάννης πέρασε εύκολα από τον Walid Deghali (3-1), τον Matteo Fiore (2-1) ενώ επικράτησε και του Luka Vasadze παρά την ισοπαλία (1-1) και πέρασε στους 8 της κατηγορίας των 84 κιλών.  Ο Καζάκος Daniyar Yuldashev τον δυσκόλεψε αρκετά και επικράτησε με 7-1. Ο Κωνσταντίνος βέβαια θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει το χάλκινο μετάλλιο στον μικρό τελικό της Κυριακής, εκεί όπου θα βρει απέναντί του τον Mohammad Aljafari από την Ιορδανία.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Καράτε