fbpx

Karate 1 Premier League, οι κληρώσεις της ελληνικής ομάδας

Karate 1 Premier League, οι κληρώσεις της ελληνικής ομάδας

Πραγματοποιήθηκε εχθές το βράδυ η κλήρωση για το τελευταίο Karate 1- Premier League της σεζόν, που φιλοξενείται στην Καζαμπλάνκα. Εκεί 6 εκπρόσωποι μας θα προσπαθήσουν να ανέβουν στην κορυφή. 

Παράλληλα με τις κληρώσεις ανακοινώθηκε και το πρόγραμμα των αγώνων, ένα πρόγραμμα που ολοκληρώνεται την Κυριακή με τη φάση των μεταλλίων. 

Σήμερα η μέρα είναι «γεμάτη» για την ελληνική αποστολή, καθώς αγωνίζονται οι 4 από τους 6 εκπροσώπους της ελληνικής ομάδας. 

Πρώτοι, στις 12:00 (τοπική ώρα) αγωνίζονται οι Γιώργος Καραλής και Στέφανος Ξένος στα -60 κιλά. Οι αντίπαλοι, στην πρώτη φάση, του Γιώργου Καραλή είναι οι Jina Abdel Ali, Meziane Rayyan και Halici Mert. Ο Στέφανος Ξένος θα αντιμετωπίσει κατά σειρά τους Noori Nematollah, Haas Florian και Sabatino Christian. 

Η Τζωρτζίνα Ξένου θα πατήσει τατάμι στις 15:15. Απέναντι της θα βρει τις Jay Shirley, Tung Yee Yin και Carolina Amato. 

Στις 16:45 αγωνίζεται ο Κωνσταντίνος Μαστρογιάννης. Οι 3 πρώτοι αντίπαλοι του σε αυτό το τουρνουά θα είναι οι Walid Deghali, Matteo Fiore και Luka Vasadze. 

Αύριο Σάββατο στις 09:00 αγωνίζεται η Κωνσταντίνα Πέππα στα -68 κιλά. Θα βρει αντίπαλες τις Sadea Becirovic, Pamela Bodei, Hadir Hendy για να ακολουθήσει στις 12:00 έρχεται η Μαρία Στόλη η οποία καλείται να αντιμετωπίσει τις Ku Tsui-Ping, Mirna Attia και Matilda Rosenlind. 

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Καράτε