fbpx

Τζάνος: Πλέον η dream team είστε εσείς

Τζάνος: Πλέον η dream team είστε εσείς

Τον Γιώργο Τζάνο τον είχαμε συνηθίσει τόσα χρόνια και μέχρι πρόσφατα να βρίσκεται στο τατάμι, να δίνει τις μάχες του και να ανεβαίνει στο βάθρο, ακόμα και στα “πέτρινα” χρόνια του Καράτε. Στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ήταν η “πρώτη” του ως Ομοσπονδιακός προπονητής. Με την τρομερή ενέργεια του παρέσυρε τους αθλητές και τις αθλήτριες μας, τους ανέβασε. Και μαζί ταξίδεψαν ως την κορυφή. Στο νέο του πόστο τα κατάφερε περίφημα. Κι έπεται και συνέχεια.

Είμαι βαθύτατα συγκινημένος για τις επιτυχίες της εθνικής μας ομάδας στο πρόσφατο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2024.

Μετά από τις προσωπικές μου επιτυχίες όλα αυτά τα χρόνια, φέτος μου δώσατε την ευκαιρία να εκπληρώσω ένα ακόμα όνειρο. Μου δώσατε την ευκαιρία να χαρώ τις επιτυχίες σας και να τις ζήσω στο έπακρο. Αυτήν την φορά όμως πίσω από την καρέκλα του προπονητή!

Πέρα από τις απίστευτες ατομικές διακρίσεις των πρωταθλητών μας , καταφέραμε να φτάσουμε το ομαδικό της εθνικής μας ομάδας στον μεγάλο τελικό του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Μια τεράστια επιτυχία για τον Ελληνικό αθλητισμό και το Ελληνικό Καράτε. Μια επιτυχία που έζησα και εγώ σαν αθλητής το 2009 & το 2011 με την αγαπημένη μας dream team. Πλέον η dream team είστε εσείς. Τώρα αρχίζουμε.

Μας κάνατε περήφανους παιδιά. Σας ευχαριστώ όλους!

Ευχαριστώ θερμά την Ελληνική μας ομοσπονδία, όλα τα μέλη της που δουλεύουν ακατάπαυστα για το καλό της ομάδας, τους προπονητές, Δημήτρη Τριανταφύλλη, Σπύρο Μαργαριτόπουλο, Μαρίζα Σουμπασάκη, τους πρωταθλητές μας, τον εξαίρετο αρχηγό αποστολής μας Βασίλη Τσιακμάκη,τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Τεχνικής Επιτροπής, Κώστα Παπαδόπουλο, τους δασκάλους μας και φυσικά τον πρόεδρο μας κ. Θεόδωρο Σιετή, για τις μεγάλες αλλαγές που έφερε στην ομοσπονδία μας .

Πολλές φορές ευχαριστούμε τους πάντες , αλλά θα πρέπει κάποια στιγμή να γίνει ένα μεγάλο αφιέρωμα σε αυτόν τον άνθρωπο, ο οποίος είναι πάντα σεμνός, ταπεινός και προσφέρει απλόχερα την στήριξη του σε όλους μας. Ο κ.Σιετής είναι πραγματικά υπόδειγμα προέδρου .Είναι ένας αφανής ήρωας. Τον ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου για ότι έχει προσφέρει στην ομοσπονδία μας.

Αν δεν υπήρχε εκείνος, θα ήμασταν ακόμα έρμαια ενός εκδικητικού ανθρώπου ο οποίος θέλει και πάλι να επιστρέψει πίσω , μέσα από κάποιες πονηρές υποψηφιότητες που αποτελούσαν τότε τα υπαλληλικά τσιράκια του! Ο κ. Σιετής είναι άξιος, διότι ποτέ δεν πείραξε κανέναν, ούτε καν εκείνους που τον πολέμησαν. Ίσα ίσα, έδωσε οξυγόνο και ευκαιρία σε όλους, ώστε να αντιληφθούν τι σημαίνει ενότητα και αγάπη. Έδειξε τεράστια ανωτερότητα και δημιούργησε και πάλι ένα υπέροχο κλίμα για το οποίο παραμιλά πλέον όλο το παγκόσμιο καράτε. Μόνο όποιος ξέρει, καταλαβαίνει πραγματικά! Πρόεδρε σε ευχαριστούμε για ότι έχεις κάνει! Αν δεν ήσουν εσύ, δεν θα υπήρχε σήμερα εθνική ομάδα !

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Καράτε