fbpx

Ασημένιο μετάλλιο στην Ευρώπη το ομαδικό Kumite 

Ασημένιο μετάλλιο στην Ευρώπη το ομαδικό Kumite 

Back to the Future θα ήταν ένας αρμόζων τίτλος σε ένα κείμενο που δε μπορεί να χωρέσει το μεγαλείο αυτών των παιδιών στο Ζαντάρ της Κροατίας. Εκεί που αυτή η ανανεωμένη, νεανική, ομάδα έκανε θαύματα. Πέντε (5) μετάλλια τον αριθμό, 2 χρυσά, 1 ασημένιο και 2 χάλκινα έγραψε το κοντέρ, αριθμός σίγουρα εντυπωσιακός κι ενθαρρυντικός για το μέλλον. 

Η ομάδα Kumite Ανδρών αποτελούμενη από ΞένοΜαστρογιάννηΣερεμετάκηΜπαλιώτηΚαρβούνηΝικόπουλο και Δρίβα διεκδίκησε το χρυσό μετάλλιο με αντίπαλο την ομάδα της Ιταλίας, θέλοντας να επαναλάβει το θρίαμβο του 2011. Κι ενώ ξεκίνησε το ταξίδι στο όνειρο ιδανικά, με τη νίκη του Μαστρογιάννη (ξεκίνησε πρώτος όπως τόσα χρόνια κι ο δάσκαλος του, Δημήτρης Τριανταφύλλης) οι έμπειροι Ιταλοί ισορρόπησαν. Το μετάλλιο κρίθηκε στο τελευταίο δευτερόλεπτο του 4ου αγώνα, του χάλκινου πρωταθλητη Ευρώπης, Γιώργου Μπαλιώτη. Γιατί θα πήγαινε στο 2-2 το ματς κι εκεί ερχόταν ο Στέφανος Ξένος. Η ιστορία όμως δε γράφεται ούτε με ευχολόγια ούτε με υποθέσεις ούτε με αν. Και τα παιδιά αυτά έγραψαν ιστορία.

Το ασημένιο, το τρίτο στην ιστορία του ελληνικού Καράτε, είναι γεγονός. Και είναι τεράστια επιτυχία για αυτή την ομάδα, από νέα παιδιά. Και το χρυσό θα το φέρουν στο μέλλον. Και πολλές φορές μάλιστα. 

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Καράτε