fbpx

Ευρωπαϊκό Καράτε: Στόλη, Τζίλια και Μπαλιώτης για το χάλκινο

Ευρωπαϊκό Καράτε: Στόλη, Τζίλια και Μπαλιώτης για το χάλκινο

Μετά τις χθεσινές επιτυχίες η ελληνική ομάδα τα έκανε όλα απλά και σήμερα. Οι 4 εκπρόσωποί μας σήμερα μπήκαν στους τελικούς του Σαββάτου. Στέφανος Ξένος και Κωνσταντίνος Μαστρογιάννης από εχθές,μαζί με Στελίνα Τζίλια, Μαρία Στόλη, Γιώργο Μπαλιώτη και Τζωρτζίνα Ξένου, θα προσπαθήσουν να φέρουν 6 μετάλλια στη χώρα μας, ενώ θα εκκρεμούν και τα 2 ομαδικά kumite

Η Στελίνα Τζίλια νίκησε με 2-0 την Αυστριακή Bettina Plank, με 3-0 την Lilly Niamh Cosgrove, έφερε 0-0 (νίκησε με υπεροχή) την Κύπρια Ειρήνη Κοντού και στα ημιτελικά ηττήθηκε από την Mihaela Mishovska με 4-1, κάτι που την έριξε στα ρεπεσάζ, εκεί που θα διεκδικήσει το χάλκινο με αντίπαλο την Ιταλίδα Erminia Perfetto.

Η Μαρία Στόλη με αντίπαλο την Rebecca Gaidella από το Σαν Μαρίνο επικράτησε με το άνετο 7-0. Στη συνέχεια νίκησε την Madina Sadigova από το Αζερμπαϊτζάν με 1-0 και με 6-2 τη Σέρβα Alekdandra Djikic. Στον ημιτελικό δεν μπόρεσε να νικήσει την Ισπανίδα Sonia Villalobos Pereira (5-3) και το Σάββατο στα ρεπεσάζ θα διεκδικήσει το χάλκινο μετάλλιο απέναντι στην, εκ των κορυφαίων, Anzhelika Terliuga.

Στον τρίτο μικρό τελικό του Σαββάτου θα αγωνιστεί και ο Γιώργος Μπαλιώτης. Με αντίπαλο τον Artur Stepanov από τη Λετονία επικράτησε με 3-2. Η νίκη επί του TAMIM YANIS από το Λουξεμβούργο με 3-1 τον πήγε ένα βήμα πιο κοντά στο μετάλλιο, αλλά η ήττα με 3-1 από τον Μαυροβούνιο Nedad Dulovic τον έστειλε στα ρεπεσάζ. Εκεί με μια ακόμη νίκη επί του Γερμανού Muhammed Oezdemir με 4-3 τον στέλνει στη διεκδίκηση του χάλκινου μεταλλίου, εκεί που θα αγωνιστεί με τον Κροάτη Boran Berak.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Καράτε