fbpx

Ο απολογισμός του K1 Series A Athens από τον Κώστα Παπαδόπουλο

Ο απολογισμός του K1 Series A Athens από τον Κώστα Παπαδόπουλο

Η πρώτη διεθνής διοργάνωση για το 2024 από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Καράτε (WKF) πέρασε στο παρελθόν ολοκληρώνοντας με απόλυτη επιτυχία ένα τριήμερο αγώνων στην Αθήνα, στο κλειστό Ολυμπιακό Γυμναστήριο Άνω Λιοσίων. To K1 Series A έκανε ποδαρικό στη νέα χρονιά ξεκινώντας από τη χώρα μας.

Περισσότεροι από 1.100 αθλητές, μεταξύ των οποίων 57 Έλληνες, μαζί με τους προπονητές, τους συνοδούς και τους διαιτητές, ο συνολικός αριθμός ξένων επισκεπτών στην Αθήνα ξεπέρασε τους 3.000 από 81 χώρες.

Ο Διευθυντής αθλήματος της ΕΛΟΚ, πρόεδρος της τεχνικής επιτροπής της EKF και μέλος της Τ.Ε. της WKF, Κώστας Παπαδόπουλος έκανε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media θέλοντας να ευχαριστήσει όλους όσους συντέλεσαν ώστε να πραγματοποιηθεί αυτό το μεγάλο αθλητικό γεγονός με επιτυχία.

Διαβάστε την ανάρτηση:

«Στον απόηχο του πρωταθλήματος Karate 1 Series A θα ήθελα να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους Έλληνες αθλητές που συμμετείχαν και ιδιαίτερα σε αυτούς που διακρίθηκαν. Μας κάνατε υπερήφανους για ακόμη μία φορά.

Ένα πρωτάθλημα που δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς την βοήθεια των εθελοντών μας, που διευκόλυναν με τις συντονισμένες κινήσεις τους την διεξαγωγή του και τους ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας .

Συγχαρητήρια αξίζουν στην διοίκηση και το προσωπικό της ΕΛΟΚ που συνέβαλαν τα μέγιστα στην οργανωτική επιτυχία του πρωταθλήματος , δείχνοντας συνέπεια, επαγγελματισμό αλλά κυρίως αγάπη προς τους αθλητές και το άθλημα. Αναβαθμισμένη και η Ελληνική διαιτησία με ποιότητα και συνοχή στους κόλπους της είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της προόδου.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού Βρούτσης Ιωάννης, τον οποίο γνωρίζω από την περίοδο που τα παιδιά του ήταν μέλη της εθνικής ομάδας Καράτε. Απλός , προσιτός και κυρίως γνώστης του αθλήματος, με θέληση για καινοτομία. Ενθουσιάστηκε από την οργανωτική επιτυχία καθώς και από την εμφάνιση των Ελλήνων αθλητών, με συνεχάρη για την ανάληψη των καθηκόντων μου ως προέδρου της τεχνικής επιτροπής στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Καράτε, υποσχέθηκε ότι θα σταθεί αρωγός στις μελλοντικές προκλήσεις της ΕΛΟΚ και αναγνώρισε ότι στο πρόσωπο του προέδρου κ. Θεόδωρου Σιετή οφείλεται η μεταμόρφωση της Ομοσπονδίας.

Δεδομένο ότι έχει αλλάξει η επικοινωνιακή στρατηγική της Ομοσπονδίας και προβάλλονται με ευπρέπεια οι διακρίσεις των αθλητών μας και οι προσπάθειες της διοίκησης.

Τέλος ,το μεγαλύτερο ευχαριστώ στους προπονητές και πρωταθλητές που ήταν πίσω από τα παιδιά και στήριξαν με τις οδηγίες τους τις προσπάθειες των αθλητών μας. Σπύρος Μαργαριτόπουλος, Δημήτρης Τριανταφύλλης, Γιώργος Τζανός, Μαρίζα Σουμπασάκη, Διονύσης Ξένος, Έλενα Χατζηλιάδου, Στέφανος Ξένος, Δημήτρης Στόλης, Βασίλης Τσιακμάκης, Νίκος Γιδάκος είστε πραγματικοί leaders. Αποτελείται πρότυπο για αυτά τα νέα παιδιά και αξίζει κάποιος να μάχεται για εσάς».

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Καράτε