fbpx

Εκλογές ΕΟΓΣΚΦ: Ανανέωσε τη θητεία του ο Χρ. Παπαχρήστος, όλα τα αποτελέσματα

GOUSOU KUNG FU

Ανανέωσε τη θητεία του ο πρόεδρος της ΕΟΓΣΚΦ Χρήστος Παπαχρήστος με ισχυρή πλειοψηφία. Με 44 ψήφους (στα 57 έγκυρα) απέναντι στους 13 του Κυριάκου Ελευθερίου βγήκε με άνεση. Το μήνυμα του Προέδρου μετά τη γνωστοποίηση των αποτελεσμάτων.

Αγαπητά μέλη, ευχαριστώ από καρδίας για την σχεδόν καθολική στήριξη που έλαβα στις χθεσινές εκλογές της Ομοσπονδίας μας. Το αποτέλεσμα μάς δίνει την χαρά αλλά και την δύναμη να συνεχίσουμε ενωμένοι προς το κοινό συμφέρον της ομοσπονδίας μας.

Συγχαρητήρια σε όλες και όλους τους υποψηφίους, τόσο σε αυτούς που εκλέχτηκαν όσο και σε αυτούς και αυτές που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία.

Ιδιαίτερα συγχαρητήρια στα δύο εκλεχθέντα μέλη από την επαρχία και συγκεκριμένα στην Παπαδοπούλου Όλγα από τη Βέροια και στον Δαμιανάκη Βασίλειο από το Ηράκλειο Κρήτης. Είναι η πρώτη φορά που θα εκπροσωπείται η επαρχία με δύο μέλη στο διοικητικό συμβούλιο συμβάλλοντας στην πολυφωνία και στην ανάπτυξη της ομοσπονδίας.

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στη στήριξη που έλαβα από την επαρχία και ταυτόχρονα μια συγγνώμη για την άδικη ταλαιπωρία που υπέστησαν οι αντιπρόσωποι από την επαρχία.”

Αναλυτικά όλοι οι ψήφοι που έλαβαν οι υποψήφιοι στις εκλογές.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Γου Σου Κουνγκ Φου