fbpx

Με 120 παιδιά πραγματοποιήθηκε το «Tang Soo Do Camps”

Tang Soo Do

Το «Tang Soo Do Camps” φιλοξένησε με μεγάλη επιτυχία το summer camp kids 2024 στις 19 – 28 Ιουνίου. Γεμίζοντας χαρά και ενθουσιασμό τα παιδιά των συλλόγων Αγίου Ιωάννη Ρέντη, Χολαργού, Αγίου Δημητρίου, Αναβύσσου, Νέου Ηρακλείου, Δροσιάς και Κέρκυρας. Συνολικά 120 παιδιά ηλικίας 6 έως 16 ετών συμμετείχαν σε αυτή τη μοναδική διοργάνωση.

Η καλοκαιρινή διοργάνωση φιλοξενήθηκε στο Sportcamp στο Λουτράκι. ΓΝωστό για τις άρτιες εγκαταστάσεις του και την εξειδίκευση του σε αθλητικά προγράμματα. Παρείχε ένα ιδανικό περιβάλλον για την υλοποίηση αυτού του camp. Οι αθλητές και οι προπονητές απόλαυσαν τις σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις του. Τους καλά εξοπλισμένους κοιτώνες, το πιστοποιημένο με HACCP εστιατόριο και τις άνετες αίθουσες για τις προπονήσεις.

Το “Tang Soo Do Camps” ανέλαβε το σχεδιασμό του προγράμματος σε συνεργασία με τους δασκάλους αξιοποιώντας την 25η εμπειρία. Και βέβαια την πολυετή εμπειρία του αθλητικού κέντρου Sportcamp στην φιλοξενία παιδιών και διεξαγωγή άρτιων αθλητικών πρωτοβουλιών.

Μία από τις ξεχωριστές στιγμές της διοργάνωσης ήταν οι εξετάσεις αλλαγής επιπέδου μαύρης ζώνης. Διοργανώθηκαν και φιλοξενήθηκαν στον ίδιο χώρο με τη συμμετοχή 20 νέων μαυροζωνάδων και τεσσάρων νέων Μάστερ, προσφέροντας μια αξέχαστη εμπειρία για όλους τους συμμετέχοντες.

Το γεγονός αυτό άνοιξε η ομάδα επίδειξης της «Ατραπού» με τα κορίτσια της, να δημιουργούν και να κλέβουν τις εντυπώσεις με τις ακροβατικές τους δεξιότητες.

Το αποκορύφωμα ήταν όταν οι εξεταζόμενοι ανέπτυξαν τις ερωτήσεις κρίσεως με προσωπικές σκέψεις και βιώματα. Με τον τρόπο αυτό έδειξαν το ήθος και τις αρχές που έχουν διδαχτεί όλα αυτά τα χρόνια για να φτάσουν στο σημείο να κατακτήσουν την μαύρη ζώνη.

Οι νέοι μαυροζωνάδες και οι νέοι μάστερς μιλήσαν στους μικρούς αθλητές προσφέροντας κίνητρο και συμβουλές για την δική τους πορεία.

Ήταν χαρά και τιμή για το “Tang Soo Do Camps” να συνεργαστεί για άλλη μια φορά με την αθλητική κατασκήνωση Sportcamp Λουτρακίου, φιλοξενώντας επιπλέον νέους συλλόγους! Ευχαριστούμε θερμά όλους τους δασκάλους, τους βοηθούς, τους ομαδάρχες, όλους τους γονείς και όλους τους μαθητές που μας εμπιστεύτηκαν για 25η χρονιά.

Τέλος ευχαριστούμε τους συνδιοργανωτές: Ράνια Αποστολάκη, Φώτη Μαστρογιάννη, Πέτρο Νικολάου, Ηρώ Γκάνη, Νίκο Φαιτά και Νίκο Δροσόπουλο

Ραντεβού το 2025 από τις 20 έως και τις 29 Ιουνίου για άλλο ένα δεκαήμερο γεμάτο εκπλήξεις. Καταλήγει η επισκόπηση των διοργανωτών Ράδη Αναστάσιου και Χριστοδούλου Χριστόφορου

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορες Πολεμικές Τέχνες