fbpx

1ο Σεμινάριο Tenshin Ryu Hyoho, η τέχνη των Σαμουράι

1ο Σεμινάριο Tenshin Ryu Hyoho, η τέχνη των Σαμουράι

Το Tenshin Ryu Hyoho είναι μία Iαπωνική Παραδοσιακή Πολεμική Τέχνη (Koryu Bujutsu) που δημιουργήθηκε από τον Μaster Tokizawa Yahei περίπου πριν από 400 χρόνια. To Tenshin Ryu Hyoho – Greece Keikokai ανακοινώνει το 1ο Σεμινάριο Tenshin Ryu Hyoho στην Ελλάδα. Στις 6 και 7 Ιουλίου ο Kuwami Masakumo, 10ος Grandmaster της σχολής, θα παρευρεθεί για πρώτη φορά στην Αθήνα για να μας διδάξει την τέχνη των Σαμουράι σε ένα μοναδικό διήμερο που θα μείνει στην ιστορία.

Σάββατο 6 Ιουλίου 18:00 με 22:00 και Κυριακή 7 Ιουλίου 18:00 με 22:00 Το Σεμινάριο θα διεξαχθεί στο Μοναστηράκι στο κέντρο της Αθήνας στο Moksha Yoga Center Monastiraki οδός Μιλτιάδου 14-16.

Ο αριθμός θέσεων είναι περιορισμένος. Επικοινωνήσετε άμεσα για να κλείσετε τη θέση σας. Για περισσότερες πληροφορίες στείλτε μήνυμα στη σελίδα μας ή στείλτε email στην παρακάτω διεύθυνση: [email protected]

Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε άμεσα και με τον οργανωτικό υπεύθυνο και επικεφαλής του Ελληνικού παραρτήματος Μάριος Ευθυμιάδης για οποιαδήποτε άλλη διευκρίνηση.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορες Πολεμικές Τέχνες