fbpx

Εμφατική νίκη με γυριστό αγκώνα για Πελούμπη! Δείτε τον αγώνα της!

Εμφατική νίκη με γυριστό αγκώνα για Πελούμπη! Δείτε τον αγώνα της!

Ακόμα μία εμφατική νίκη για τη Φανή Πελούμπη με τον γνωστό της τρόπο! Όχι δεν αναφερόμαστε στον γυριστό αγκώνα σε κόντρα, που το έχει ξανακάνει πέρσι, αλλά με τον τρόπο που κλείστηκε ο αγώνας της. Την τελευταία στιγμή είχε αλλαγή αντιπάλου και ενημέρωση για να αγωνιστεί μόλις 2 εβδομάδες πριν… κλασικά!

Στη διοργάνωση CAMBODIA KUN KHMER KKIF σε 3λεπτους γύρους, με κοφτό γάντι και με αντίπαλο την Καμποτζιανή Chat Chanmony, αγωνίστηκε η Φανή σε Super Fight στα 52κ., χτες Σάββατο 11 Μαίου. Ο 1ος γύρος κύλησε με σαφή υπεροχή για την Πελούμπη που επέλεξε να κρατήσει σε απόσταση την ντόπια πρωταθλήτρια με πολλά και δυνατά λακτίσματα.

Προφανώς η Chat Chanmony πήρε εντολή στο διάλειμμα να μπει από κοντά, να πιέσει και να σπάσει την απόσταση! Μόλις 30″ χρειάστηκαν για να μας αποχαιρετήσει! Μπαίνοντας με δύναμη δέχτηκε ένα περίτεχνο γυριστό αγκώνα που την έστειλε ανεπιστρεπτί στο καναβάτσο, σε κατάσταση σοκ! Η Πελούμπη έδειξε ότι είναι σε εξαιρετική κατάσταση τόσο σωματικά όσο και πνευματικά.

Να τονίσουμε ότι αγωνίζεται με επιτυχία σε ότι έχει να κάνει με ρινγκ! Από Muaythai, Bare Knuckles (γυμνά χέρια), Kun Khmer Style (Καμποτζιανό παραδοσιακό στυλ), επαγγελματική Πυγμαχία και εσχάτως… ΜΜΑ. Με σχεδόν 120 αγώνες στο ενεργητικό της σε υψηλό επίπεδο και με τους 80 νικηφόρους, συνεχίζει ακάθεκτη στα Ασιατικά ρινγκ!

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Διάφορες Πολεμικές Τέχνες