fbpx

Νικηφόρο ξεκίνημα για την Εθνική μας Ομάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Εφήβων – Νεανίδων, που διεξάγεται στην Μπούντβα

Νικηφόρο ξεκίνημα για την Εθνική μας Ομάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Εφήβων - Νεανίδων, που διεξάγεται στην Μπούντβα

Νικηφόρο ξεκίνημα για την Εθνική μας Ομάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Εφήβων – Νεανίδων, που διεξάγεται στην Μπούντβα, με την Άννα Μαρία Τριφύλλη και τον Μανώλη Φωτιάδη να κλέβουν τις εντυπώσεις και να προχωρούν πανηγυρικά στην επόμενη φάση της κορυφαίας αυτής διοργάνωσης. Με εξαιρετική αποφασιστικότητα και πάθος, οι δύο αθλητές μας έδειξαν το μέγεθος των δυνατοτήτων τους, ανεβάζοντας ψηλά τις προσδοκίες των Ελλήνων φιλάθλων.

Στην κατηγορία των 48 κιλών, η Άννα Μαρία Τριφύλλη αντιμετώπισε την Τουρκάλα Baltaci Yagmour, πραγματοποιώντας μια εξαιρετική εμφάνιση που της έδωσε το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Ο Μανώλης Φωτιάδης, στην κατηγορία των 63,5 κιλών, σημείωσε μια μεγαλειώδη νίκη απέναντι στον Wanga Oyisa από τη Νότια Αφρική, αποδεικνύοντας το πάθος και τη μαχητικότητα της νέας γενιάς της Ελληνικής Πυγμαχίας.

Ο Νικόλαος Καλυβάκης, στην κατηγορία των 60 κιλών, εξασφάλισε την πρόκριση στην επόμενη φάση με W.O.

Παρά την εξαιρετική προσπάθειά τους, ο Θεοφάνης Αλβανός και ο Παντελής Καλογεράς, που αγωνίστηκαν για πρώτη φορά σε διεθνή διοργάνωση με το εθνόσημο, έδωσαν μάχες με ψυχή, αποκομίζοντας πολύτιμες εμπειρίες για το μέλλον.

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά