fbpx

Πυγμαχία: “Πέταξε” η Εθνική Ομάδα Νέων- Νεανίδων

Πυγμαχία: “Πέταξε” η Εθνική Ομάδα Νέων- Νεανίδων

Η Εθνική Ομάδα Νέων – Νεανίδων αναχώρησε για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας, που θα διεξαχθεί στη Μπούντβα του Μαυροβουνίου, από τις 20 Οκτωβρίου έως τις 5 Νοεμβρίου.

Στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», κατά την αναχώρηση της Ελληνικής αποστολής, παρευρέθηκε ο Α’ Ειδικός Γραμματέας (Υπεύθυνος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης – E-kouros), κ. Κωνσταντίνος Γκόγκος, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Είμαι σίγουρος ότι θα δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό και θα τιμήσετε τα γαλανόλευκα γάντια, όπως κάνετε πάντα. Η πορεία σας δεν είναι μόνο γεμάτη αθλητικές διακρίσεις αλλά αποτελεί παράδειγμα για όλους τους νέους της Ελλάδας. Το ήθος σας, η αποφασιστικότητά σας και η μαχητικότητα που επιδεικνύετε είναι αξίες που μεταφέρετε και εκτός ρινγκ. Εμείς, ως διοίκηση της ΕΟΠ, είμαστε στο πλευρό σας σε κάθε σας βήμα. Ό,τι χρειάζεστε, θα είμαστε εδώ να το εξασφαλίσουμε, ώστε να συνεχίσετε να αγωνίζεστε με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Σας εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία και να επιστρέψετε γεμάτοι εμπειρίες και διακρίσεις.»

Την ελληνική αποστολή αποτελούν οι:

Αλέξανδρος Μαυρομάτης (51kg)

Θεοφάνης Αλβανός (54kg)

Γεώργιος Πλέας (57kg)

Νικόλαος Καλυβάκης (60kg)

Εμμανουήλ Φωτιάδης (63.5kg)

Παντελής Καλογεράς (86kg)

Άννα Μαρία Τριφύλλη (48kg)

Μαρία Γεωργοπούλου (50kg)

Μαρία Βεργετάκη (54kg)

Παναγιώτα Κούζιλου (57kg)

Δανάη Ζεννλουλάρι (60kg)

Ουρανία Κάντζαρη (63kg)

Οι Ομοσπονδιακοί προπονητές Αρτούρ Μικαελιάν, Νικόλαος Πλέας και Ευάγγελος Παπουτσάκης συνοδεύουν την Ελληνική Αποστολή.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πυγμαχία