fbpx

Δεν τα κατάφεραν Φωτεινάτου και Στρατάκος στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στη Σόφια

Δεν τα κατάφεραν Φωτεινάτου και Στρατάκος στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στη Σόφια

Το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πυγμαχίας U23 στη Σόφια συνεχίζει να αποτελεί πηγή έμπνευσης και αθλητικής αριστείας, φιλοξενώντας τους πιο ταλαντούχους νέους πυγμάχους από όλη την Ευρώπη. Η δεύτερη αγωνιστική ημέρα έφερε στο προσκήνιο τις πρώτες εμφανίσεις με την Εθνική μας ομάδα των Αμαλία Φωτεινάτου και Βασίλειου Στρατάκου, οι οποίοι παρά την ένταση και το πάθος τους, δεν κατάφεραν να σηκώσουν τα «γαλανόλευκα» γάντια τους ψηλά.

Η Αμαλία Φωτεινάτου, αγωνιζόμενη στην κατηγορία των 48 κιλών, αντιμετώπισε την έμπειρη Λουσίνε Γκεβοργκιάν από την Αρμενία. Παρά την ακούραστη προσπάθεια της Αμαλίας να επιβληθεί και να δείξει τις δυνατότητές της, η αναμέτρηση δεν έληξε υπέρ της. Στον δεύτερο αγώνα με τα χρώματα της Εθνικής μας ο Βασίλειος Στρατάκος, στην κατηγορία των 57 κιλών, μπήκε στο ρινγκ απέναντι στον δυναμικό Αριόλ Ζενέλι από την Αλβανία. Ο Βασίλειος έδωσε τον καλύτερο του εαυτό και παρά το γεγονός ότι η πρώτη του προσπάθεια με το εθνόσημο δεν ευοδώθηκε με νίκη, η συμμετοχή του στην κορυφαία αυτή διοργάνωση τον προετοιμάζει για ακόμη μεγαλύτερες προκλήσεις στο μέλλον.

Το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U23 αποτελεί μοναδική ευκαιρία για να αναδειχθούν νέα ταλέντα του ελληνικού αθλητισμού, και η συμμετοχή της Εθνικής μας ομάδας αποδεικνύει ότι η Ελλάδα έχει λαμπρό μέλλον στην Πυγμαχία.

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πυγμαχία