fbpx

Παγκόσμιο Καράτε: Για το χάλκινο ο Νίκος Μωραϊτης

Παγκόσμιο Καράτε: Για το χάλκινο ο Νίκος Μωραϊτης

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Καράτε Cadet, Junior & U21 ολοκληρώνεται σήμερα με τους τελευταίους αγώνες μεταλλίων, εκεί που έχουμε ξανά ελληνική παρουσία. Ο Νίκος Μωραϊτης, αθλητής του Γιώργου Τζάνου, μετά από καταπληκτικές εμφανίσεις έφτασε να διεκδικεί το χάλκινο μετάλλιο στο μικρό τελικό της Κυριακής.

Στην πορεία του ο Νίκος Μωραϊτης ξεκίνησε με νίκη (2-1) επί του Ουκρανού Shevchenko Viktor, επικράτησε του Κολομβιανού Ospina Soscue Santiago (παρά το 2-2), ενώ με τεχνική υπεροχή και του Μαροκινού Badjou Mohamed-Amine και μπήκε στην 4αδα. Στους 4 αντιμετώπισε τον Αιγύπτιο Osman Omar  από τον οποίο έχασε 4-1 και μπήκε στα ρεπεσάζ για να διεκδικήσει το χάλκινο μετάλλιο από τον Ιάπωνα Abe Yosuke .

Δεν ξέρουμε εάν ο Νίκος θα πάρει το μετάλλιο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Μωραϊτης, νο151 στην παγκόσμια κατάταξη, (όλα αυτά πάντα πριν αυτό το Παγκόσμιο) έχοντας στο πλάι του “μπαρουτοκαπνισμένους” (βλέπε Τζάνος, Τριανταφύλλης, Μαργαριτόπουλος), ανθρώπους που ξέρουν πολύ καλά τη ψυχολογία μάχης, θα μπει να κάνει κατάθεση ψυχής απέναντι στο νο34 του κόσμου.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Καράτε