fbpx

Επιστροφή Σοφοκλέους στο Gods of War XV στη Ρόδο

Επιστροφή Σοφοκλέους στο Gods of War XV στη Ρόδο

Ανακοίνωση βόμβα από τον Στέλιο Πολίτη για το Gods of War XV που θα πραγματοποιηθεί στη Ρόδο. Ο Γιάννης Σοφοκλέους, ένας από τους αθλητές που έχει αφήσει τη δική του ιστορία στα εγχώρια ρινγκ αλλά και σε αυτά του εξωτερικού, επιστρέφει για έναν μεγάλο αγώνα την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου.

Ο αθλητής της επαγγελματικής μας ομάδας του ZEN Fighting Club με προπονητή τον Στέλιο Πολίτη, επανέρχεται για να διεκδικήσει έναν σπουδαίο τίτλο και μια ακόμα ζώνη από έναν δυνατό αντίπαλο που θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες.

Στην ανακοίνωσή του ο Στέλιος Πολίτης αναφέρει μεταξύ άλλων: «Ο Γιάννης δεν θα μπορούσε να λείψει από την μεγάλη αυτή γιορτή του παγκόσμιου πρωταθλήματος της WKU με περισσότερους από 2000 αθλητές από όλο τον κόσμο και 40 χώρες που σε δύο εβδομάδες θα δώσουν τα πάντα για το χρυσό μετάλλιο!
Η παρουσία του, η απαράμιλλη αγωνιστικότητα του και το ήθος του μετά από τόσο λαμπρή καριέρα είναι το φωτεινό παράδειγμα για τα νέα παιδιά της χώρας μας που θέλουν να διαπρέψουν στο επαγγελματικό kickboxing».

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κικ Μπόξινγκ