fbpx

Ολοκληρώθηκε το 2ο Διεθνές Τουρνουά Πυγμαχίας στη μνήμη του Enrique Rodriguez Cal «Dacal» στην Ισπανία

Ολοκληρώθηκε το 2ο Διεθνές Τουρνουά Πυγμαχίας στη μνήμη του Enrique Rodriguez Cal «Dacal» στην Ισπανία

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο Διεθνές Τουρνουά Πυγμαχίας στη μνήμη του Enrique Rodriguez Cal «Dacal» στην ισπανική πόλη Mostoles.

Ήταν ένα αρκετά μεγάλο event που διοργάνωσε η Βασιλική Ισπανική Ομοσπονδία Πυγμαχίας για την ηλικιακή κατηγορία Elite Ανδρών και Γυναικών. Συνολικά 102 αθλητές, 64 άνδρες και 38 γυναίκες από 11 χώρες συμμετείχαν στους αγώνες.

Το τουρνουά διήρκεσε πέντε ημέρες. Έγιναν 81 αγώνες συνολικά που διεξήχθησαν στις αθλητικές εγκαταστάσεις Polideportivo Los Rosa. Την πρώτη θέση στην τελική κατάταξη μεταλλίων κατέκτησε η ομάδα της Αγγλίας με έξι χρυσά μετάλλια, τρία στους άνδρες και τρία στις γυναίκες. Η δεύτερη θέση πήγε στη διοργανώτρια χώρα, η οποία κατέκτησε πέντε χρυσά μετάλλια, ενώ την τρίτη θέση πήρε η Γαλλία, με τέσσερις πρωταθλητές.

Το βραβείο της καλύτερης Γυναίκας πυγμάχου πήγε στην Marta Lopez από την Ισπανία, η οποία αγωνίστηκε στην κατηγορία βάρους των 50 κιλών και πέτυχε τέσσερις σπουδαίες νίκες. Στον συμπαίκτης της, Ολυμπιονίκη του Παρισιού 2024 Rafael Lozano Jr, απονεμήθηκε το βραβείο του καλύτερου πυγμάχου στους Άντρες . Αγωνίστηκε στην κατηγορία βάρους των 51 κιλών και είχε δύο νίκες απέναντι σε αθλητές από Ισπανία και Αγγλία.

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πυγμαχία