fbpx

Ολοκληρώθηκε επιτυχημένα το 39ο Διεθνές Τουρνουά Πυγμαχίας «Felix Stamm» στο Κιέλτσε της Πολωνίας

Ολοκληρώθηκε επιτυχημένα το 39ο Διεθνές Τουρνουά Πυγμαχίας «Felix Stamm» στο Κιέλτσε της Πολωνίας

Ένα ακόμα μεγάλο Διεθνές Τουρνουά από την Πολωνική Ένωση Πυγμαχίας ολοκληρώθηκε. Το 39ο Διεθνές Τουρνουά Πυγμαχίας «Felix Stamm», μια παραδοσιακή διοργάνωση αφιερωμένη στη μνήμη του πυγμάχου Leszek Drogosz, τρεις φορές πρωταθλητή Ευρώπης και χάλκινου Ολυμπιονίκη, πραγματοποιήθηκε στο Κιέλτσε της Πολωνίας από τις 23 έως τις 28 Σεπτεμβρίου.

Στο Τουρνουά συμμετείχαν 63 πυγμάχοι (42 άνδρες και 21 γυναίκες) από 9 χώρες. Αρμενία, Αζερμπαϊτζάν, Ουγγαρία, Γεωργία, Ιρλανδία, Λιθουανία, Μολδαβία, Πολωνία, Τρινιντάντ και Τομπάγκο και Ουκρανία.

Μετά από 4 αγωνιστικές μέρες στο Αθλητικό Κέντρο «Widowiskowo», καλύτερες εθνικές ομάδες αναδείχθηκαν η Πολωνία, η Ουγγαρία και η Λιθουανία. Καλύτερη γυναίκα πυγμάχος η Veronika Nakota, εκπροσωπώντας την Ουγγαρία στην κατηγορία βάρους των 81 κιλών. Καλύτερος άνδρας πυγμάχος ο Bartlomiej Roskowicz από την Πολωνία, που αγωνίστηκε στην κατηγορία βάρους των 63,5 κιλών, ενώ καλύτερος διαιτητής – κριτής ο Artur Goluch από την Πολωνία. Όλοι οι αγώνες του Tουρνουά είναι διαθέσιμοι στο επίσημο κανάλι της Πολωνικής Ένωσης Πυγμαχίας στο YouTube.

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά