fbpx

O Αλέξανδρος Λάνη πήρε τη νίκη στο Κινέζικο WLF MAX (vid)

lani k1 gym

Μεγάλη νίκη πριν λίγο στην Κίνα για τον αθλητή του K1GYM Αλέξανδρο Λάνη. Στον τελευταίο αγώνα του μεγαλύτερου kickboxing event της Κίνας WLF MAX, το τρένο Λάνη μπήκε στις ράγες του θρυλικού “China Orient Express” και ως VIP επιβάτης ήταν ασταμάτητος! Επεφύλαξε και μια δυσάρεστη έκπληξη στους οικοδεσπότες, στο τέλος της διαδρομής, (της διοργάνωσης) του δρόμου του μεταξιού!.

Ο αγώνας ήταν προγραμματισμένος sta 64κιλά για 3 γύρους 3΄ στο στυλ του Κ1. Στους δύο πρώτους γύρους ο Λάνη κυριάρχησε επί του Κινέζου αντίπαλου του Zhan Jingtao με πολύ πίεση και πολλά και καθαρά χτυπήματα. Έδειξε την εικόνα ενός ολοκληρωμένου αθλητή με συνδυασμούς σε χέρια και πόδια. Ομόφωνα κέρδισε, κατά κράτος, τους πρώτους δύο γύρους.

Στον τρίτο γύρο ένα χτύπημα τον υποχρέωσε να υποχωρήσει και κρατήθηκε στο γύρο μόνο με την ψυχή του, ένα γύρο που κέρδισε καθαρά ο κινέζος αντίπαλος του. Με την λήξη του event τόσο ο Αλέξανδρος όσο και ο προπονητής του Μάνος Βασιλείου δέχθηκαν τα συγχαρητήρια των υπολοίπων αθλητών. Ο υπεύθυνος του WLF MAX δεσμεύτηκε να κλείσει “τον επόμενο επαγγελματικό τους αγώνα σύντομα”, ενώ στο βάθος πάντα υπάρχει και η ρεβάνς.

Ο Μάνος Βασιλείου φανερά ικανοποιημένος δήλωσε “ένα βήμα τη φορά, συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά, με χαμηλά το κεφάλι”

Να θυμίσουμε ότι το event ήδη φέτος 21 χρόνια συνεχούς παρουσίας και πάντα αγωνίζονται top class αθλητές από όλο τον κόσμο, ενάντια σε επαγγελματίες Κινέζους. Ένα κορυφαίο promotion που καλύπτεται τηλεοπτικά και διαδικτυακά σε πλατφόρμες με 200 εκατομμύρια θεατές, σε παραγωγή της Henan Television και σε live streaming μέσω Douyin και Xigua Video.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κικ Μπόξινγκ