fbpx

Δυναμική Παρουσία της Πυγμαχίας στην 11η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού & Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2024

Δυναμική Παρουσία της Πυγμαχίας στην 11η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού & Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2024

Παρουσία του Προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας, κ. Χάρη Μαριόλη και την δυναμική συμμετοχή ομοσπονδιακών προπονητών, αθλητών και αθλητριών της Εθνικής Ομάδας, αλλά και πολύ γνωστών σωματείων του αθλήματος, η πυγμαχία έλαβε κεντρικό ρόλο στον εορτασμό της 11ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού και της Ευρωπαϊκής Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού 2024.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε με απόλυτη επιτυχία από τη Διεύθυνση Φυσικής Αγωγής και τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού του Υ.ΠΑΙ.Θ.Α., στο πλαίσιο της προώθησης της Ιδέας του Αθλητισμού, με σύνθημα «Αθλούμαστε Μαζί. Δίνουμε ποιότητα στη Ζωή».

Στην κεντρική εκδήλωση της ημερίδας «ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ», που πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών (Ο.Α.Κ.Α.) στο Μαρούσι, συμμετείχαν μαθητές όλων των σχολικών τάξεων, Ολυμπιονίκες, Παραολυμπιονίκες και διακεκριμένοι αθλητές από διάφορα αθλήματα.

Το άθλημα της πυγμαχίας ξεχώρισε, ακόμη μία φορά, συμβάλλοντας ενεργά στην προώθηση του αθλητικού ιδεώδους και ενθαρρύνοντας τους νέους να συμμετέχουν στον συναρπαστικό πυγμαχικό κόσμο.

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πυγμαχία