fbpx

Νέα σχολή προπονητών ΜΜΑ ανακοινώνει η ΠΟΜΕΙΠΟΤ υπό την αιγίδα IMMAF

POMEIPOT IMMAF

Νέα σχολή προπονητών μεικτών πολεμικών τεχνών ανακοινώνεται από την Π.Ο.ΜΕΙ.ΠΟ.Τ. υπό την αιγίδα της IMMAF. Η σχολή περιλαμβάνει 4 προπαρασκευαστικά σεμινάρια και ένα τελικό διήμερο τον Φεβρουάριο. Όπου ο διευθυντής τεχνικής επιτροπής της παγκόσμιας ομοσπονδίας IMMAF Adrey Moshanov θα έρθει στην Αθήνα για την εξέταση των υποψηφίων.

Οι επιτυχόντες θα λάβουν το πτυχίο προπονητή της IMMAF και την ανάλογη ζώνη που θα προκύψει από την εξέτασή τους, η οποία περιλαμβάνει τόσο θεωρεία όσο και πρακτική. Η σχολή προπονητών αφορά εκπαιδευτές από κάθε πολεμική τέχνη ή μαχητικό άθλημα ανεξαρτήτως εάν έχουν σχολή και θα δώσει στους συμμετέχοντες εφόδια να μπορούν να διδάξουν τις μεικτές πολεμικές τέχνες.

Στην τέταρτη σχολή προπονητών της Π.Ο.ΜΕΙ.ΠΟ.Τ. θα διδάξουν ο πρόεδρος Δημητρίου Δημήτριος και ο μεγαλύτερος Έλληνας εν ενεργεία αθλητής Μ.Μ.Α. Μιχαηλίδης Ανδρέας πρώην UFC fighter. Θα διδαχθεί ύλη από όλες τις ζώνες μάχης:

μεγαλύτερος Έλληνας εν ενεργεία αθλητής Μ.Μ.Α. Μιχαηλίδης Ανδρέας

1. Striking mma 2. Προσέγγιση του αντιπάλου (σενάρια) και μεταφορά στο έδαφος (take downs) 3. Μάχη στο σύρμα του κλουβιού (αγωνιστικός χώρος) 4. Τεχνικές με τον ένα από τους δύο αθλητές να βρίσκεται στο έδαφος κι ο άλλος όρθιος 5. Ανάλυση των διαφόρων θέσεων με τους δύο αθλητές στο έδαφος 6. Κανονισμοί αγώνων (ανάλυση των κανονισμών από τους πιστοποιημένους από την IMMAF  Έλληνες διαιτητές, Πολυμήλη Μάριο και Ιωαννίδη Γιάννη.

Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν τις εξής ημερομηνίες: Σάββατο 19 Οκτωβρίου, Σάββατο 16 Νοεμβρίου, Σάββατο 14 Δεκεμβρίου, Σάββατο 18 Ιανουαρίου ενώ οι τελικές εξετάσεις θα γίνουν 8-9 Φεβρουαρίου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον πρόεδρο Δημητρίου Δημήτριο 6947889695, τον αντιπρόεδρο Νταουκάκη Μάρκο 6979773407 ή στο email: [email protected]

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα ΜΜΑ - Μεικτές Πολεμικές Τέχνες