fbpx

Ανδρέας Κατζουράκης – Η ζωή στο ρινγκ: Ο δρόμος προς την κορυφή της Πυγμαχίας (vid)

Ανδρέας Κατζουράκης - Η ζωή στο ρινγκ: Ο δρόμος προς την κορυφή της Πυγμαχίας (vid)

Νέο επεισόδιο Zulucast Talk με καλεσμένο το πιο «hot» όνομα Έλληνα πυγμάχου. Ο κορυφαίος Αντρέας Κατζουράκης, που αγωνίζεται στις ΗΠΑ, βρέθηκε στο στούντιο καλεσμένος του Ζανέττου Λουκά στο επεισόδιο #210.

Οι δυο τους είπαν αρκετά ωραία πράγματα που αφορούν το χώρο της Πυγμαχίας και όχι μόνο. Το επεισόδιο ήταν τόσο απολαυστικό, που δόθηκε υπόσχεση τα Χριστούγεννα και για το δεύτερο. Αποφασιστικός, γνωρίζει τί θέλει και πάνω απ’ όλα τι πρέπει να κάνει.

Ο Ανδρέας Κατζουράκης είναι Έλληνας επαγγελματίας πυγμάχος που αγωνίζεται στις ΗΠΑ με ρεκόρ 13-0. Προπονείται αυτήν τη στιγμή υπό την καθοδήγηση του Ronnie Shields στο Χιούστον του Τέξας. Ξεκίνησε να αγωνίζεται στο kickboxing σε ηλικία 5 ετών, υπό την καθοδήγηση του πατέρα του, πρώην kickboxer. Μετά από εκατοντάδες αγώνες σε ερασιτεχνικό επίπεδο στο kickboxing και στο point fighting τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο, ο Ανδρέας επικεντρώθηκε πλήρως στην πυγμαχία σε ηλικία 15 ετών.

Ο Κατζουράκης είχε μια σύντομη καριέρα ως ερασιτέχνης πυγμάχος στην Ελλάδα, κερδίζοντας 4 Πανελλήνια Πρωταθλήματα και ολοκληρώνοντας την ερασιτεχνική του πορεία με ρεκόρ 21-0, συμπεριλαμβανομένων 16 διακοπές αγώνων από νοκ άουτ. Έκανε το επαγγελματικό του ντεμπούτο τον Ιούνιο του 2018 στο The Hangar στην Costa Mesa της Καλιφόρνια, όπου νίκησε τον Chukwuka Willis με νοκ άουτ στον πρώτο γύρο ενός προγραμματισμένου αγώνα τεσσάρων γύρων.

Τον Οκτώβριο του 2022, ο Κατζουράκης αγωνίστηκε ενάντια στον έμπειρο μαχητή Cameron Krael στο Χιούστον του Τέξας. Κέρδισε τον αγώνα με τεχνικό νοκ άουτ, καθώς η γωνία του Krael διέκοψε τον αγώνα μετά από 5 μονομερείς γύρους.

Τον Ιούνιο του 2024 νίκησε τον Ουζμπέκο Αμπντουκαχόροφ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του τουρνουά της Overtime στο Χιούστον ενώ στις 31 Αυγούστου νίκησε τον Αμερικανό Ρόμπερτ Τέρι στον ημιτελικό του τουρνουά της Overtime.

Απολαύστε τον:

YouTube video

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά