fbpx

Η επίσημη ανακοίνωση και το promo video του επετειακού Hall of Champions X (vid)

Η επίσημη ανακοίνωση και το promo video του επετειακού Hall of Champions X (vid)

Ήρθε η επίσημη ανακοίνωση για το επετειακό Hall of Champions X από τον διοργανωτή, Αντρέα Καλύμνιο. Μάλιστα η ανακοίνωση συνοδευόταν με το promo video της βραδιάς.

Ο Καλύμνιος είχε ήδη προϊδεάσει το κοινό για το επετειακό, 10ο event που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί τον Δεκέμβρη, από τα τέλη του περασμένου Ιούνη. Στην ανακοίνωση έδωσε όλες τις βασικές πληροφορίες ενώ όπως αναφέρει πάει για ένα event «…που θα μείνει χαραγμένο στη μνήμη όλων».

Μάλιστα εκτός από επετειακό, το event θα είναι και γιορτινό μιας και η ημερομηνία που ανακοινώθηκε είναι λίγο πριν τα Χριστούγεννα και πιο συγκεκριμένα το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου, με χώρο διεξαγωγής το Κλειστό Στάδιο Ριζούπολης.

Δείτε το promo video και την ανακοίνωση:

«Με ιδιαίτερη χαρά, ανακοινώνουμε το Hall Of Champions X, το δέκατο επετειακό show της διοργάνωσης του Ανδρέα Καλύμνιου που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου στο Κλειστό Στάδιο Ριζούπολης.
Το Hall Of Champions X θα αποτελέσει μία πραγματική γιορτή των μαχητικών αθλημάτων, καθώς θα φιλοξενήσει κορυφαίους αγώνες Kickboxing και Πυγμαχίας με τη συμμετοχή της αφρόκρεμας μαχητών από όλη την Ελλάδα και όχι μόνο.
Η διοργάνωση υπόσχεται μια βραδιά γεμάτη ενέργεια, αγωνία, ανδρεναλίνη και πολλές εκπλήξεις, κάνοντας τους θεατές να ανυπομονούν για την κάθε στιγμή. Κάτι που άλλωστε έχει συνηθίσει το απαιτητικό κοινό του Hall Of Champions αφού και τα ενιά χρόνια ζωής του Promotion, έχουν ανέβει στο ring μόνο οι κορυφαίοι.
Όπως και στο παρελθόν, το event θα καλυφθεί τηλεοπτικά από τον @ant1plus_official, προσφέροντας στους fans σε όλη τη χώρα την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αυτή τη βραδιά-διαφήμιση για τον χώρο των μαχητικών αθλημάτων.
Παρουσιαστής της βραδιάς για ακόμη μία φορά θα είναι ο Αλέξης Κυριόγλου.
Προετοιμαστείτε για ένα event που θα μείνει χαραγμένο στη μνήμη όλων και που θα υμνήσει τον χώρο των μαχητικών αθλημάτων με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο.
Σας περιμένουμε όλους στις 21 Δεκεμβρίου για να ζήσουμε μαζί την κορυφαία μαχητική εμπειρία!
Σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις για τους μαχητές που θα πλαισιώσουν την κάρτα.
ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ!!»

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κικ Μπόξινγκ