fbpx

39ο Διεθνές Τουρνουά Πυγμαχίας «Felix Stamm» στο Κιέλτσε της Πολωνίας

39ο Διεθνές Τουρνουά Πυγμαχίας «Felix Stamm» στο Κιέλτσε της Πολωνίας

Η πόλη του Κιέλτσε στην Πολωνία είναι πολύ γνωστή στον κόσμο της Πυγμαχίας, ειδικά στην Ευρώπη. Το Κιέλτσε είναι η πόλη που φιλοξενεί ένα παραδοσιακό Διεθνές Τουρνουά που διοργανώνεται κάθε χρόνο στη μνήμη του πυγμάχου Leszek Drogosz, τρεις φορές πρωταθλητή Ευρώπης και χάλκινου Ολυμπιονίκη. Το Κιέλτσε ήταν επίσης η διοργανώτρια πόλη του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Νέων της IBA το 2021. Αυτόν τον μήνα, από 22 έως 29 Σεπτεμβρίου, η πόλη θα φιλοξενήσει το 39ο Διεθνές Τουρνουά Πυγμαχίας «Felix Stamm».

Το Τουρνουά αφορά Elite αθλητές Άνδρες και Γυναίκες οι οποίοι θα αγωνιστούν σε 13 κατηγορίες βάρους οι Άνδρες και 12 οι Γυναίκες. Διοργανωτής είναι η Πολωνική Ένωση Πυγμαχίας και ο χώρος διεξαγωγής το αθλητικό κέντρο Widowiskowo. Ημέρα άφιξης είναι η Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου, ενώ οι αγώνες θα ξεκινήσουν μία μέρα μετά, τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου. Οι τελικοί έχουν προγραμματιστεί για τις 27 Σεπτεμβρίου.

Ο Feliks Stamm είναι μια ιστορική προσωπικότητα της πολωνικής πυγμαχίας. Ήταν ένας προπονητής του οποίου τα επιτεύγματα θαύμαζε όλος ο κόσμος. Η Πολωνική Ένωση Πυγμαχίας διοργάνωσε για πρώτη φορά το τουρνουά στη μνήμη του το 1997.

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά