fbpx

Η αδερφή του Βρετανού πρωταθλητή Πυγμαχίας Callum Simpson σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Ελλάδα

Η αδερφή του Βρετανού πρωταθλητή Πυγμαχίας Callum Simpson σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Ελλάδα

Ο Βρετανός πυγμάχος πρωταθλητής Callum Simpson, είναι συντετριμμένος μετά τον θάνατο της 19χρονης αδελφής του Lily-Rae σε τροχαίο στη Ζάκυνθο. Η έφηβη έκανε διακοπές με φίλους στο ελληνικό νησί όταν ενεπλάκη σε θανατηφόρο τροχαίο τον περασμένο μήνα. Παρά το γεγονός ότι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο και πέρασε 10 ημέρες στη μονάδα εντατικής θεραπείας, δυστυχώς υπέκυψε στα τραύματά της στις 21 Αυγούστου.

Ο Βρετανός πρωταθλητής της Κοινοπολιτείας και της WBA Continental από το Μπάρνσλεϊ, έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Με απόλυτη θλίψη αναφέρω ότι η όμορφη μικρή μου αδερφή, η Lily-Rae, ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα ενώ βρισκόταν σε διακοπές στη Ζάκυνθο. Μεταφέρθηκε στην Αθήνα και πέρασε 10 ημέρες στη ΜΕΘ, αλλά παρά τις προσπάθειες των ιατρικών ομάδων, η Lily δυστυχώς έφυγε από τη ζωή».

«Αν και μου τηλεφωνούσε για να παραπονεθεί ότι την αναφέρουν συνεχώς ως “η αδερφή του Callum Simpson”, ξέρω ότι της άρεσε. Θα συνεχίσω να την κάνω περήφανη. Θα σε αγαπώ για πάντα». Ο Simpson κατατάσσεται επί του παρόντος ως ο Νο.2 Βρετανός πυγμάχος στην super middleweight κατηγορία και έχει κερδίσει και τους 15 αγώνες του, εκ των οποίων τους 10 με νοκ άουτ.

Ο πιο πρόσφατος αγώνας του πραγματοποιήθηκε τον περασμένο μήνα στην πατρίδα του, το Μπάρνσλεϊ, στο γήπεδο ποδοσφαίρου Oakwell, κερδίζοντας τον Zak Chelli με ομόφωνη απόφαση. «Ήταν απίστευτο», είπε μετά τη νίκη. «Το πιο σημαντικό για μένα ήταν να μην αφήσω την περίσταση να με επηρεάσει. Έκανα πολλά λάθη, αλλά μια νίκη είναι νίκη. Θέλω να αποδείξω ότι είμαι ο καλύτερος σε αυτή την κατηγορία».

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Πυγμαχία Επαγγελματική