fbpx

Το «Silesian Open» ξεκίνησε στο Γκλίβιτσε της Πολωνίας

Το «Silesian Open» ξεκίνησε στο Γκλίβιτσε της Πολωνίας

Η πόλη του Γκλίβιτσε, που βρίσκεται στο νότιο τμήμα της Πολωνίας, φιλοξενεί το παραδοσιακό γυναικείο τουρνουά Πυγμαχίας «Silesian Open». Θα είναι η 19η συνεχόμενη χρόνια από τότε που ο Henryk Wilk με την ομάδα του, ξεκίνησε να διοργανώνει αυτό το παγκοσμίου φήμης τουρνουά. Το αθλητικό κέντρο Jasna θα φιλοξενήσει αυτή τη φορά πυγμάχους στις κατηγορίες νεανίδων, νέων και ελίτ γυναικών από 13 χώρες: Μπαγκλαντές, Τσεχία, Αγγλία, Γουινέα Μπισάου, Γεωργία, Ουγγαρία, Καζακστάν, Πολωνία, Ελβετία, Σλοβακία, Ουκρανία, Ουαλία και μια ομάδα ουδέτερων της IBA.

Την πρώτη μέρα του Τουρνουά πραγματοποιήθηκαν δεκαπέντε αγώνες, τέσσερις μεταξύ των νεανίδων και οι υπόλοιποι μεταξύ των ελίτ γυναικών. Οι σημερινοί αγώνες θα ξεκινήσουν στις 5 το απόγευμα. Οι τελικοί θα διεξαχθούν στις 7 Σεπτεμβρίου. Η ζωντανή ροή από το τουρνουά είναι διαθέσιμη εδώ.

Το διεθνές τουρνουά «19th Silesian Open» συγκέντρωσε συνολικά 127 Γυναίκες πυγμάχους. Υπάρχουν 23 στις νεανίδες, 28 στις νέες και 76 στην ελίτ και είναι το πρώτο τουρνουά στην Ευρώπη όπου οι επίλεκτες γυναίκες μποξέρ αγωνίζονται χωρίς κάσκα.

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Δυναμικά