fbpx

Φανή Πελούμπη: Το πάλεψε μετά από τροφική δηλητηρίαση στο ALL STAR FIGHT του Buakaw (vid)

Φανή Πελούμπη: Το πάλεψε μετά από τροφική δηλητηρίαση στο ALL STAR FIGHT του Buakaw (vid)

Στο ALL STAR FIGHT του θρύλου του Muaythai, Buakaw Banchamek, αγωνίστηκε χθες η Φανή Πελούμπη. Μάλιστα 4 ημέρες πριν, ταλαιπωρήθηκε από τροφική δηλητηρίαση αλλά αρνήθηκε να ακυρώσει τον αγώνα.

Η Πελούμπη αντιμετώπισε την Σουηδέζα Linnea Eriksson στον πρώτο αγώνα της βραδιάς, στο ντεμπούτο του Buakaw ως promoter. Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στα 53kg και αν η ίδια η Πελούμπη δε «μαρτυρούσε» την ταλαιπωρία που υπέστη, θα έλεγε κάποιος ότι απλά βρέθηκε σε μια κακή βραδιά.

Το πάλεψε (όπως άλλωστε κάνει σε κάθε της αγώνα) και στους 3 γύρους με το «μαχαίρι στα δόντια» και με ότι δυνάμεις τις είχαν απομείνει από την τροφική δηλητηρίαση που την άφησε εκτός προπονήσεων και την ταλαιπώρησε σωματικά. Ειδικότερα στον 3ο γύρο η Πελούμπη ανέβασε ταχύτητα σε σχέση με τους προηγούμενους δύο, κυνηγώντας ότι καλύτερο από τον αγώνα. Κι εκεί ήταν που μας έκανε να αναφωνήσουμε: «Φαντάσου να ήταν και καλά».

Η Ελληνίδα αθλήτρια που ζει μόνιμα στην Ταϊλάνδη, αποκάλυψε την περιπέτεια που έζησε, αμέσως μετά τον αγώνα της στο θρυλικό στάδιο Rajadamnern, γράφoντας τα εξής:

«Δυστυχώς το βράδυ της 20ης Αυγούστου έπαθα τροφική δηλητηρίαση. Ως αποτέλεσμα, έμεινα στο κρεβάτι για 3 ημέρες. Το απόγευμα της 23ης Αυγούστου ένιωσα λίγο καλύτερα και πήγα να κάνω προπόνηση για να δουλέψω λίγο τους μύες και τους πνεύμονές μου. Κατάφερα να κάνω μόνο 10 λεπτά προπόνησης και εκείνα με πολλή κούραση. Στις 24 ένιωσα καλύτερα και έτσι επέστρεψα στην προπόνηση για να χάσω μερικά γραμμάρια που είχαν απομείνει για τον αγώνα. Η οικογένειά μου, μου είπε ότι ίσως θα ήταν καλύτερα να ακυρώσω τον αγώνα μου, μπορώ να πω ότι μου πέρασε από το μυαλό για 1″ αλλά είναι κάτι που δεν έχω κάνει ποτέ μέχρι τώρα. Ήθελα και χρειαζόμουν αυτόν τον αγώνα για τους δικούς μου λόγους. Συγχαρητήρια στην αντίπαλό μου, ίσως ξαναβρεθούμε κάποια στιγμή στο μέλλον. Το event ήταν πολύ καλό, συγχαρητήρια στους Buakaw Banchamek, Sasan Ghosairi, Rustem Zaripov και σε όλη την ομάδα του ALL STAR FIGHT. Σας ευχαριστώ όλους που με στηρίζετε πάντα. Never Give Up. Το μόνο πράγμα που με στεναχωρεί είναι ότι οι γονείς μου ταξίδεψαν στην Ταϊλάνδη για πρώτη φορά για να δουν τον αγώνα μου και θα μπορούσα να τους δώσω τη νίκη ώστε να είναι 101% χαρούμενοι».

Η Πελούμπη, που όχι μόνο άντεξε αλλά «κάλυψε» για τα καλά τις αδυναμίες της, ηττήθηκε με ομόφωνη απόφαση σε έναν αγώνα που θα ήταν δίκαιο να υπάρξει ρεβάνς.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρο τον αγώνα από τις επίσημες κάμερες της διοργάνωσης:

YouTube video
Φανή Πελούμπη: Το πάλεψε μετά από τροφική δηλητηρίαση στο ALL STAR FIGHT του Buakaw

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά