fbpx

Διεθνές Τουρνουά στη μνήμη του πρώτου Ισπανού Ολυμπιονίκη στην Πυγμαχία, Enrique Rodriguez Cal “Dacal”

Διεθνές Τουρνουά στη μνήμη του πρώτου Ισπανού Ολυμπιονίκη στην Πυγμαχία, Enrique Rodriguez Cal “Dacal”

Η Βασιλική Ισπανική Ομοσπονδία Πυγμαχίας διοργανώνει το 2ο Διεθνές Τουρνουά Πυγμαχίας Enrique Rodriguez Cal «Dacal World Cup – 2024» στην πόλη Mostoles, που βρίσκεται δίπλα στη Μαδρίτη. Το τουρνουά αφορά τους αθλητές των ηλικιακών κατηγοριών U22 και Elite ανδρών/ γυναικών και θα διεξαχθεί από τις 23 έως τις 29 Σεπτεμβρίου. Αυτή η διοργάνωση θα είναι μια σπουδαία ευκαιρία εν όψει προετοιμασίας για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πυγμαχίας U22 της EUBC, που θα διοργανωθεί στη Σόφια τον Οκτώβριο.

Το τουρνουά θα διεξαχθεί στη μνήμη του Enrique Rodriguez Cal “Dacal”, του πρώτου Ισπανού Ολυμπιονίκη στην Πυγμαχία (Μόναχο 1972). Ο “Dacal” κατέκτησε επίσης το χρυσό μετάλλιο στους Μεσογειακούς Αγώνες (Smirne 1971), το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (Βελιγράδι 1973), το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα (La Habana 1974) και το χρυσό μετάλλιο ξανά στους Μεσογειακούς Αγώνες (Άργελ 1975).

Το περσινό event διήρκεσε τέσσερις ημέρες και φιλοξένησε 71 άνδρες και γυναίκες πυγμάχους από έντεκα χώρες. Εκτός από τη διοργανώτρια χώρα, το 2023 συμμετείχαν αθλητές από το Βέλγιο, την Αγγλία, τη Γαλλία, την Ουγγαρία, τη Λιθουανία, τη Ρουμανία, τη Σκωτία, την Ουκρανία, την Ουαλία και μία ουδέτερη ομάδα της IBA.

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά