fbpx

Φοβερός Ασλανίδης στο Rajadamnern παρά την ήττα

Φοβερός Ασλανίδης στο Rajadamnern παρά την ήττα

Δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη ο Κώστας Ασλανίδης πριν από λίγο στην κορυφαία διοργάνωση του σταδίου Rajadamnern στην Ταϊλάνδη, το Rajadamnern World Series (RWS). Ο πρωταθλητής από τη Θεσσαλονίκη έκανε ντεμπούτο στην διοργάνωση στην preliminary κάρτα και αντιμετώπισε τον Patrick Teerapong, αθλητή με ρίζες από Ταϊλάνδη και Αυστρία.

Οι δύο αθλητές έδωσαν έναν πολύ όμορφο αγώνα, αντάλλαξαν πολλά χτυπήματα, είχαν καθαρά σημεία και γενικότερα επικράτησε η τεχνική, η δύναμη και η αντοχή από το πρώτο μέχρι το τελευταίο καμπανάκι. Χορταστικός αγώνας και μια φοβερή, πρώτη εμφάνιση του Ασλανίδη σε μια διοργάνωση τέτοιου επιπέδου, όπως το RWS.

Φοβερός Ασλανίδης στο Rajadamnern παρά την ήττα

O Ασλανίδης πίεσε αρκετά τον Teerapong και σε κάποιες στιγμές του αγώνα του πέρασε σημεία που με λίγη παραπάνω δύναμη θα μπορούσε να τον είχε ρίξει νοκ άουτ. Γενικότερα ο Έλληνας αθλητής είχε μια εξαιρετική παρουσία ενώ φάνηκε πάνω στο ρινγκ η δουλειά που έχει κάνει μέχρι στιγμής στο VENUM Training Camp στην Ταϊλάνδη όπου προπονείται το τελευταίο διάστημα.

Ο αγώνας πήγε ομόφωνα στον Teerapong αλλά ο Ασλανίδης έκλεψε τις εντυπώσεις και το μόνο σίγουρο είναι ότι συνεχίζοντας την σκληρή δουλειά, θα φέρει και τις νίκες που είναι πολύ σημαντικές τόσο για το χτίσιμο του προσωπικού του ρεκόρ, όσο και για την ψυχολογική ανάταση που θα τις συνοδέψουν.

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μουάιτάι