fbpx

Άνοιξαν οι εγγραφές για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Νέων 2024 της IBA στη Μπούντβα του Μαυροβουνίου

Άνοιξαν οι εγγραφές για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Νέων 2024 της IBA στη Μπούντβα του Μαυροβουνίου

Η Διεθνής Ένωση Πυγμαχίας IBA άνοιξε τις εγγραφές για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Νέων 2024 που θα πραγματοποιηθεί από τις 23 Οκτωβρίου έως τις 5 Νοεμβρίου 2024 στην πόλη Μπούντβα του Μαυροβουνίου.

Δικαίωμα συμμετοχής στη διοργάνωση έχουν πυγμάχοι ηλικίας 17 και 18 ετών οι οποίοι θα αγωνιστούν σε 13 κατηγορίες βάρους οι άνδρες και σε 12 οι γυναίκες. Όλες οι Εθνικές Ομοσπονδίες καλούνται να δηλώσουν τους καλύτερους πυγμάχους που διαθέτουν, με τις εγγραφές να παραμένουν ανοιχτές έως τις 15 Σεπτεμβρίου.

«Καθώς πλησιάζει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Νέων 2024 της IBA, κάνουμε ένα ακόμη σημαντικό βήμα, θωρακίζοντας το μέλλον του αθλήματός μας. Το Παγκόσμιο πρωτάθλημα στη Μπούντβα του Μαυροβουνίου θα αναδείξει το απίστευτο ταλέντο των νεαρών πυγμάχων από όλο τον κόσμο, παρέχοντάς τους την ευκαιρία για να λάμψουν στην παγκόσμια σκηνή. Αναμένουμε με ανυπομονησία τη συμμετοχή των Εθνικών μας Ομοσπονδιών και προσβλέπουμε σε ένα εξαιρετικό πρωτάθλημα που θα εμπνεύσει την επόμενη γενιά πρωταθλητών», δήλωσε ο Chris Roberts OBE, Γενικός Γραμματέας και Διευθύνων Σύμβουλος της IBA.

Η διοργάνωση στη Μπούντβα υπόσχεται πολύ θέαμα, καθώς οι καλύτεροι πυγμάχοι θα διεκδικήσουν την κορυφή. Η IBA και η Ένωση Πυγμαχίας του Μαυροβουνίου έχουν ήδη ξεκινήσει όλες τις απαραίτητες προετοιμασίες για την επιτυχία της διοργάνωσης.

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά