fbpx

16ο Διεθνές Τουρνουά Πυγμαχίας στη μνήμη του Akhmat-Khadzhi Kadyrov

16ο Διεθνές Τουρνουά Πυγμαχίας στη μνήμη του Akhmat-Khadzhi Kadyrov

Το 16ο Διεθνές Τουρνουά Πυγμαχίας στη μνήμη του πρώτου προέδρου της Τσετσενικής Δημοκρατίας και ήρωα της Ρωσίας Akhmat-Khadzhi Kadyrov θα διεξαχθεί από τις 2 έως τις 8 Σεπτεμβρίου. Η πόλη του Γκρόζνι, πρωτεύουσα της Δημοκρατίας της Τσετσενίας, θα φιλοξενήσει και πάλι επίλεκτους πυγμάχους από διάφορες χώρες.

Ο Τεχνικός Αντιπρόσωπος της EUBC σε αυτή την εκδήλωση θα είναι ο Dragoljub Radovic από το Μαυροβούνιο. Οι διοργανωτές θα καλύψουν όλα τα έξοδα διαμονής και διατροφής για όλους τους συμμετέχοντες. Όλοι οι νικητές των μεταλλίων θα βραβευθούν με χρηματικό έπαθλο. Ημέρα άφιξης, Τεχνική Συνάντηση και Επίσημη Κλήρωση είναι στις 2 Σεπτεμβρίου. H πυγμαχία θα ξεκινήσει την επόμενη μέρα, ενώ οι τελικοί θα διεξαχθούν στις 7 Σεπτεμβρίου.

Η περσινή έκδοση αυτής της διοργάνωσης είχε 132 πυγμάχους που αγωνίστηκαν στις δεκατρείς (13) κατηγορίες βάρους. Το τουρνουά διοργανώθηκε για πρώτη φορά το 2008 και μέσα στα χρόνια το επισκέφθηκαν μερικοί από τους σπουδαιότερους πυγμάχους όπως οι δύο φορές Ολυμπιονίκες Hasanboy Dusmatov και Bakhodir Jalolov από το Ουζμπεκιστάν, ο παγκόσμιος ασημένιος πρωταθλητής και δύο φορές Ευρωπαίος πρωταθλητής Vasily Egorov από τη Ρωσία και ο χάλκινος Ολυμπιονίκης και χάλκινος παγκόσμιος πρωταθλητής από το Γκρόζνι, επί του παρόντος αήττητος επαγγελματίας πυγμάχος Imam Khataev.

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά