fbpx

Τα ονόματα των φετινών εισακτέων στο Hall of Fame του Black Belt

blavk belt

Το περιοδικό Black Belt, η μακροβιότερη έκδοση πολεμικών τεχνών στον κόσμο, ανακοινώνει με περηφάνια τους εισακτέους του 2024 στο περίφημο Hall of Fame του περιοδικού Black Belt.

Από την ίδρυσή του το 1968, αυτή η διάσημη διάκριση έχει γιορτάσει μόνο τα πιο εκπληκτικά άτομα των οποίων οι συνεισφορές έχουν διαμορφώσει βαθιά τον κόσμο των πολεμικών τεχνών. Οι αξιόλογοι προηγούμενοι εισακτέοι περιλαμβάνουν θρύλους όπως ο Bruce Lee (Class of 1972), ο Bill Wallace (Class of 1973), ο Chuck Norris (Class of 1975) και η Cynthia Rothrock (Class of 1983, με Βραβείο Lifetime Achievement το 2022).

Η τελετή εισαγωγής θα πραγματοποιηθεί στις 10 Οκτωβρίου 2024, στο εμβληματικό Avalon Theatre στο Χόλιγουντ της Καλιφόρνια. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει παρουσιάσεις από μερικούς από τους σπουδαιότερους εισαχθέντες στο Hall of Fame, προσθέτοντας στο μεγαλείο της περίστασης.

Φέτος, τρεις νέες κατηγορίες θα εισαχθούν, τιμώντας τους martial artist’s των οποίων η δια βίου αφοσίωση έχει παγκόσμια απήχηση. Αυτές οι κατηγορίες περιλαμβάνουν το Entertainment, Stunts και το Publisher’s Award, που αναγνωρίζει όσους έχουν εξυψώσει τις πολεμικές τέχνες μέσω διαφορετικών και επιδραστικών οδών.

Class of 2024

Lifetime Achievement
Mike Stone – Pam Grier – Hatsuo Royama

Martial Arts Entertainment Award
Mark Dacascos – Ernie Reyes Jr. – Philip Rhee

The Publishers Award
Scott Coker – Chong Lee – Curtis Wong

Instructor of the Year
The Machado Brothers (BJJ) Carlos Machado – Roger Machado -Rigan Machado -Jean Jacques Machado -John Machado

John Sepulveda (Kenpo)

Martial Arts Stunt Performer Award
Jeff Imada – James Lew – Simon Rhee

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Διάφορες Πολεμικές Τέχνες