fbpx

WAKO: Ξεκινάει την Παρασκευή το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Kickboxing Νέων στην Ουγγαρία

WAKO: Ξεκινάει την Παρασκευή το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Kickboxing Νέων στην Ουγγαρία

Την Παρασκευή 23 Αυγούστου ξεκινάει στην Ουγγαρία το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Kickboxing Νέων για το 2024, με διάρκεια μέχρι την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου. Οι καθαρές αγωνιστικές ημέρες θα είναι από τη Δευτέρα 26 Αυγούστου που θα πραγματοποιηθεί η τελετή έναρξης και οι πρώτοι προκριματικοί αγώνες, μέχρι το Σάββατο 31 Αυγούστου με το δεύτερο κομμάτι των τελικών και τις απονομές των μεταλλίων να ρίχνουν την αυλαία.

WAKO: Ξεκινάει την Παρασκευή το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Kickboxing Νέων στην Ουγγαρία

Στο πρωτάθλημα θα συμμετέχουν συνολικά 2256 αθλητές από 68 χώρες, με τις εγγραφές να φτάνουν τις 3092. Αριθμοί που αρμόζουν σε ένα πραγματικό παγκόσμιο πρωτάθλημα και δείχνουν την δυναμική της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Kickboxing (WAKO).

Η χώρα μας θα έχει πολύ δυνατή εκπροσώπηση αφού στην Ουγγαρία θα ταξιδέψουν 133 αθλητές της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Kickboxing (ΠΟΚ), συνοδευόμενοι από 48 προπονητές. Στην κατάταξη του συνόλου των αθλητών κάθε αποστολής, η χώρα μας βρίσκεται στην θέση πίσω από την Πολωνία που θα έχει 202 αθλητές, την οικοδέσποινα Ουγγαρία με 200 και την Ιταλία με 145. Φοβερά νούμερα και για την Πανελλήνια Ομοσπονδία που αποδεικνύουν ότι δικαίως βρίσκεται ανάμεσα στις κορυφαίες Ομοσπονδίες Kickboxing παγκοσμίως.

Την χώρα μας θα εκπροσωπήσουν και δύο διεθνείς διαιτητές, η Ελευθερία Παναγοπούλου και η Μιμή Ροδοπούλου.

Το ευρύχωρο Bok Sport Hall στη Βουδαπέστη είναι έτοιμο να φιλοξενήσει για άλλη μια φορά διοργάνωση τέτοιου βεληνεκούς και να υποδεχθεί τον μεγάλο όγκο αθλητών, προπονητών, συντελεστών και θεατών που αναμένεται να βρεθούν εκεί.

Δείτε το επίσημο πρόγραμμα:

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά