fbpx

Karate1 Youth: Χάλκινος ο Πέτρος Καρράς στο Μεξικό

Karate1 Youth: Χάλκινος ο Πέτρος Καρράς στο Μεξικό

Την ώρα που σχεδόν όλοι κάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές ο Πέτρος Καρράς και ο Αθανάσιος Φιλιάγκος βρίσκονται στο μακρινό Μεξικό, όπου εκπροσωπούν τη χώρα μας στο Karate1 Youth League. 

Στην πόλη Κανκούν οι δυο νεαροί καρατέκα, με τον Θοδωρή Κουρούπη στο πλευρό τους δίνουν τον αγώνα τους, μαζεύοντας πολύτιμη εμπειρία. 

Πρώτος για τα ελληνικά χρώματα αγωνίστηκε εχθές ο Πέτρος Καρράς, αθλητής του Brotherhood MFT, ο οποίος αγωνίστηκε στα -61 κιλά του kumite Junior. Στον πρώτο του αγώνα επικράτησε με 5-4 του Βέλγου Matt Rombeaux, τον πρωταθλητή Ευρώπης! Στη συνέχεια νίκησε, με χαρακτηριστική άνεση, τον αθλητή από τις ΗΠΑ, Bryan Cruz, με 8-2. Επόμενος αντίπαλος του, επίσης από τις ΗΠΑ, ο Mateo Nacu. Στον αγώνα που θα τον έστελνε στον τελικό της κατηγορίας του δυστυχώς ο Πέτρος ηττήθηκε με 4-3, μια ήττα που τον έστειλε στα ρεπεσάζ, όπου θα έβρισκε μπροστά του τον Daniel Rodriguez από την Κόστα Ρίκα στη διεκδίκηση του χάλκινου μεταλλίου. Το εμφατικό 8-0 στον αγώνα του μεταλλίου χάρισε το χάλκινο στον Πέτρο Καρρά, ο οποίος πρόσθεσε ένα ακόμη μετάλλιο στη συλλογή του. 

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Καράτε