fbpx

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ουζμπεκιστάν και Κορέα τα χρυσά μετάλλια της δεύτερης μέρας στο Taekwondo

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ουζμπεκιστάν και Κορέα τα χρυσά μετάλλια της δεύτερης μέρας στο Taekwondo

Ο δεύτερος «γύρος» των χρυσών μεταλλίων του Ολυμπιακού Τουρνουά Taekwondo στο Παρίσι, πήγε στον Ulugbek Rashitov από το Ουζμπεκιστάν στην κατηγορία των -68kg Ανδρών και στην Kim Yujin από την Κορέα στην κατηγορία των -57kg στις Γυναίκες. Αυτό είναι το δεύτερο χρυσό μετάλλιο στο Τουρνουά για την ομάδα της Κορέας, μόλις τη δεύτερη αγωνιστική ημέρα.

Το ασημένιο στην κατηγορία των -68kg στους Άνδρες κατέκτησε ο Zaid Abdul Kareem από την Ιορδανία ενώ το χάλκινο ο Edival Marques Quirino Pontes από την Βραζιλία και ο Liang Yushuai από την Κίνα.

Στην κατηγορία των -57kg στις Γυναίκες την δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε η Nahid Kiani από το Ιράν ενώ την τρίτη θέση μοιράστηκαν κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο η Kimia Alizadeh Zonouzi από την Βουλγαρία και η Skylar Park από τον Καναδά.

Νωρίτερα, το Grand Palais είχε υποδεχτεί δύο ξεχωριστούς επισκέπτες. Ο Γάλλος πρωθυπουργός Gabriel Attal και ο Πρόεδρος της ΔΟΕ, Thomas Bach, παρακολούθησαν τους απογευματινούς αγώνες και επισκέφτηκαν το Virtual Taekwondo στο χώρο συγκέντρωσης θεατών.

Το Virtual Taekwondo προσέφερε στους επισκέπτες την ευκαιρία να φορέσουν ακουστικά και αισθητήρες κάνοντας ψηφιακή μάχη χωρίς επαφή. Πριν από το βραδινό πρόγραμμα, έκανε την εμφάνισή της η ομάδα επίδειξης του World Taekwondo, προσφέρονταςστους θεατές ένα φαντασμαγορικό show.

Στον αγώνα ομάδων μεικτών φύλων που διεξήχθη ανάμεσα στο Ουζμπεκιστάν και τη Βραζιλία, οι Ουζμπέκοι κέρδισαν με 21-8.

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά