fbpx

Νέος θρίαμβος για την ελληνική Πυγμαχία – 2 μετάλλια εξασφάλισε η εθνική ομάδα στο Πανευρωπαϊκό της EUBC

Νέος θρίαμβος για την ελληνική Πυγμαχία – 2 μετάλλια εξασφάλισε η εθνική ομάδα στο Πανευρωπαϊκό της EUBC

Θρίαμβος για την εθνική ομάδα Πυγμαχίας στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παμπαίδων – Παγκορασίδων EUBC Schoolboys & Schoolgirls European Boxing Championships 2024, που διεξάγεται στην Βοσνία – Ερζεγοβίνη. Τα «γαλανόλευκα γάντια» εξασφάλισαν 2 μετάλλια στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα με τις αθλήτριες Πετρίτση Παναγιώτα και Καρπόζιλου Δήμητρα να αναδεικνύονται νικήτριες στις κατηγορίες των κιλών τους.

Η Πετρίτση Παναγιώτα πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στην Kocabey Sehe, εξασφάλισε το πρώτο μετάλλιο στην κατηγορία των 54 κιλών. Η εξαιρετική της απόδοση και η σκληρή προετοιμασία της φάνηκαν στο ρινγκ, οδηγώντας την επάξια σε αυτή τη σημαντική επιτυχία.

Τη νικηφόρα «σκυτάλη» πήρε στη συνέχεια η Καρπόζιλου Δήμητρα, η οποία με μία εκπληκτική εμφάνιση μέσα στο ρινγκ, νίκησε την Zadravec Tia, κατακτώντας το δεύτερο μετάλλιο στην κατηγορία των 64 κιλών. Η νίκη της Δήμητρας υπογραμμίζει την ικανότητά της και την αποφασιστικότητά της να διακριθεί σε διεθνές επίπεδο.

Τα μετάλλια που κέρδισαν η Πετρίτση και η Καρπόζιλου αποτελούν άλλη μία σημαντική διάκριση για την Ελλάδα, εδραιώνοντας ακόμη περισσότερο τη θέση της ελληνικής Πυγμαχίας στον Ευρωπαϊκό αθλητικό «χάρτη».

Στους άλλους δύο αγώνες με τα «ελληνικά χρώματα» η Λέων Μαρία Ευαγγελία και η Γκολφινοπούλου Βασιλική πάλεψαν με όλη τους την ψυχή και είναι άξιες συγχαρητηρίων για τις δυναμικές εμφανίσεις τους με το εθνόσημό μας σ’ αυτό το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της EUBC. Η εμφάνιση τόσο της Μαρίας Ευαγγελίας όσο και της Βασιλικής αποτελούν πηγή υπερηφάνειας και αισιοδοξίας για το μέλλον της ελληνικής Πυγμαχίας, με τις αθλήτριές μας να αποδεικνύουν το ταλέντο και την αφοσίωσή τους στο άθλημα της «καρδιάς» μας σε κάθε διεθνή διοργάνωση που αγωνίζονται.

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά