fbpx

2 στα 2 με Ζουρνατζή και Ντουμάζιο στο Πανευρωπαϊκό της EUBC στην Βοσνία – Ερζεγοβίνη

2 στα 2 με Ζουρνατζή και Ντουμάζιο στο Πανευρωπαϊκό της EUBC στην Βοσνία – Ερζεγοβίνη

«Πανηγυρική» ήταν η σημερινή μέρα για την εθνική ομάδα Πυγμαχίας στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Παμπαίδων – Παγκορασίδων EUBC Schoolboys & Schoolgirls European Boxing Championships 2024, που διεξάγεται στην Βοσνία – Ερζεγοβίνη. Δύο από τους αθλητές μας, ο Ζουρνατζής Ελευθέριος και ο Ντουμάζιος Κωνσταντίνος, πέτυχαν σπουδαίες νίκες και προκρίθηκαν στην επόμενη φάση των κατηγοριών τους.

Ο Ζουρνατζής Ελευθέριος με την εξαιρετική του απόδοση, κατέκτησε τη νίκη επί του Avramenco Egor στην κατηγορία των 52 κιλών με διακοπή από τον διαιτητή, εξασφαλίζοντας τη συνέχιση της πορείας του στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Ο Ντουμάζιος Κωνσταντίνος επίσης, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση μέσα στο ρινγκ, σημείωσε μια σημαντική νίκη επί του Ρουμάνου Aschiopoaei Michail στην κατηγορία των 54 κιλών, προχωρώντας στην επόμενη φάση του EUBC Schoolboys & Schoolgirls European Boxing Championships.

Αυτές οι νίκες είναι ιδιαίτερα σημαντικές για την εθνική ομάδα, καθώς ενισχύουν το ηθικό και την αυτοπεποίθηση των αθλητών μας. Η πρόκριση των Ζουρνατζή και Ντουμάζιου στην επόμενη φάση με βάση την απόδοσή τους, αναδεικνύει το ταλέντο και την άριστη προετοιμασία τους, ενώ παράλληλα ενισχύει τη θέση της ελληνικής Πυγμαχίας στο Διεθνές αθλητικό στερέωμα.

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά